Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst Inspecties, onderhoud en beheer

Inspecties, onderhoud en beheer

Vastgoedbeheerders hebben belang bij het verkrijgen van zekerheid over de kwaliteit en kosten van het bouwkundig en installatietechnisch onderhoud van hun gebouwen op lange termijn. De specialisten van Technisch Beheer in de Mampaey installatie bedrijven ondersteunen de vastgoedbeheerders met het geven van bouwkundige- en (installatie)technische adviezen op het gebied van technische staat, onderhoud, besparingen, veiligheid, milieu en energie.

Met onze adviezen dragen wij bij in het verkrijgen van inzichten in de daadwerkelijke waarde van het vastgoed. Vastgoedondernemers kunnen onze adviezen gebruiken bij het nemen van strategische Beslissingen voor verantwoord vastgoed beheer.

Planmatig onderhoud (Technisch Beheer)

Planmatig onderhoud (Technisch Beheer) is noodzakelijk om gebouwen in een technische staat te krijgen of te houden die de gebruikers/eigenaars wensen. Te weinig preventief onderhoud leidt vaak tot een toename van correctief onderhoud en grotere risico’s op gevolgschade, wat gepaard gaat met onverwachte en (vaak) hoge kosten. Teveel preventief onderhoud leidt ook tot hoge kosten, doordat er onderhoud uitgevoerd wordt dat niet noodzakelijk is.

Het is van belang de juiste verhouding te vinden tussen preventief en correctief onderhoud, waarmee de prestatie-eisen van het gebouw worden gehaald en de exploitatiekosten zijn geminimaliseerd.

Met een onafhankelijke blik en resultaatgerichte adviezen helpt Technisch Beheer u inzage te geven in de kwaliteit en waarde van uw vastgoed.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in