Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst Onderzoek analyse en rapportage Second opinion

Onderzoek, analyse, rapportage en second opinion

Onafhankelijke experts kijken met een kritische blik op de installaties (verlichting, geluid, klimaatcomfort, data, bandbeveiliging, beveiliging, riolering, drinkwater en sanitair).

Haal meer uit de investering

Als de installaties niet goed functioneren of ze hebben ontwerpfouten, dan kan de investering negatief uitpakken.

Daarom is het belangrijk om vooraf een controle te maken of het ontwerp voldoet aan de gestelde eisen van de opdrachtgever.

Wanneer een installatie is gerealiseerd sluipen er kleine fouten in die lijden tot klachten of het niet optimaal gebruiken van de installatie.

In 80% van de gebouwen zitten deze “sluipfouten”.

Binnenklimaatonderzoek

We komen veelvuldig tegen dat gebruikers niet tevreden zijn over het klimaatcomfort van hun werkplek. Er zijn klachten over de ruimtetemperatuur of over tocht.

Je krijgt er vaak geen grip op waar het aan ligt en wat een eventuele passende oplossing hiervoor is.

Wij plaatsen meters en geven een objectieve weergave van de situatie en dragen passende oplossingen voor.

Deze oplossingen zijn veelal gebaseerd op een out of te box visie en zijn discipline overstijgend.

Hogere productiviteit 

Vaak kan door simpele aanpassingen of uitbreidingen het klimaatcomfort verbetert worden wat veelal leidt tot een hogere productiviteit (2-10% hoger) en een lager ziekteverzuim (1-2% lager).

Second opinion

Soms heeft u een aanbieding voor een installatie of voor onderhoud, maar u wilt nog getoetst hebben of deze wel juist en compleet is.

Krijg ik de meest passende installatie? Is dit het beste voor mijn gebouw? Is de prijsstelling juist? Zijn de leveringsvoorwaarden van de aanbiedende partij wel reëel? Zijn de prestatie eisen juist vastgelegd?

Wij geven een onafhankelijke second opinion op een kort en bondige wijze. Soms komen we tot de conclusie dat alles tip top is.

Vaak is dit echter helaas niet het geval. De informatie uit deze second opinion kunt u vervolgens toepassen bij het contracteren van uw installateur of aannemer.

Het komt regelmatig voor dat installateurs ons benaderen om deze second opinion uit te voeren. Zo weten ze dat er een goed product wordt aangeboden. En als dat het geval is, houdt dat de concurrentie buiten de deur! 

Onze experts hebben veelvuldig bewezen dat we een toegevoegde waarde zijn door het geven van nieuwe inzichten in het second opinion en onderzoek. Onze klanten geven aan dat ze daardoor andere keuzes maken en het gewenste resultaat alsnog wordt behaald.

Neem nu contact op

Tijdens de levensduur van de installatie gaat er veel geld verloren. Neem dan ook nu contact met ons op om zo gelijk te starten met besparen.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen