Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen

Consortium KetenKracht wint unieke selectie Wonen Wateringen

17 februari 2016

afbeeldingen/nieuws/Mampaey nieuwsitem ww KetenKracht winnaar.JPG

ketenkracht

Consortium Ketenkracht is na een unieke selectieprocedure geselecteerd om de komende jaren het onderhoud van de woningen van woningbouwvereniging Wonen Wateringen op zich te nemen. In totaal dongen 25 consortia mee naar de opdracht. KetenKracht werkt nu samen met Wonen Wateringen aan de planvorming voor het eerste project van circa veertig woningen.

Ketenkracht is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven Koers Groep, Hartman Totaalonderhoud, Mampaey Installatietechniek en Cazdak Dakbedekkingen.

De selectie voor het onderhoud van de woningen van Wonen Wateringen besloeg in totaal twee maanden. De woningbouwvereniging investeert de komende 6-7 jaar vijftien miljoen euro in het woningbezit. Via een grootschalige operatie wordt de kwaliteit van ruim 530 woningen opgewaardeerd.

Elevator pitch, ‘boost’ en eindpresentatie
De aftrap van de selectie vond plaats in een overvolle zaal in theater ‘De Naald’ in Naaldwijk, waar alle geïnteresseerde partijen waren uitgenodigd voor een toelichting op de procedure. 25 consortia gaven zich hierna op om mee te dingen naar de opdracht.

De eerste selectie vond plaats na een elevator pitch van 10 minuten. Van de 25 consortia bleven er toen acht over, die mochten deelnemen aan een intensieve boost om meer inzicht te krijgen in de vraagstelling van Wonen Wateringen. Na de boost kregen de acht partijen de gelegenheid een presentatie van een half uur te geven. Op basis van deze presentatie selecteerde Wonen Wateringen uiteindelijk twee partijen, waarvan Ketenkracht er dus één is.

Unieke selectieprocedure
Deze manier van selecteren was nog uniek in de branche. Tijdens de selectieprocedure werd Wonen Wateringen ondersteund door Bouwend Nederland, Uneto-VNI en Pure Birds. Inmiddels werkt Ketenkracht nu samen met het andere geselecteerde consortium De Variabelen en Wonen Wateringen aan de planvorming voor het eerste project van circa veertig woningen.

Terug
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen