Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen

Nieuwbouwproject De Karel Doorman wint publieksprijs

18 februari 2013

afbeeldingen/nieuws/De-Kareldoorman-overzicht-200x200.jpg

Nieuwbouwproject De Karel Doorman wint publieksprijs

Tijdens het gala van de Nederlandse bouw, georganiseerd op 6 februari op de internationale bouwbeurs 2013 in Utrecht is het nieuwbouwproject in de prijzen gevallen. Het nieuwbouwproject De Karel Doorman heeft tijdens deze avond de publieksprijs in de wacht gesleept.

De jury noemde het gebouw een prachtig voorbeeld van binnenstedelijke verdichting.

Het 16-laags appartementencomplex aan het Binnenwegplein in Rotterdam is bovenop de bestaande constructie van het winkelpand Ter Meulen gebouwd. Dit was mogelijk door verborgen draagkracht van het bestaande gebouw te combineren met een ultra lichte bouwmethode. Het gebouw is door Ibelings van Tilburg architecten ontworpen, geconstrueerd door Royal Haskoning DHV en gebouwd door Van Wijnen Dordrecht.

Mampaey installatiebedrijven heeft in de onderbouw van De Karel Doorman het onderstation en alle cv aansluitingen voor de winkels gerealiseerd. In de 114 appartementen heeft Mampaey de binneninstallatie verzorgd. De afzuigventilatie in de woningen is in opdracht van Mampaey installatiebedrijven aangebracht door Breman IJsselmuiden. De parkeergarageventilatie, co en lpg detectie heeft Excelair in opdracht van Mampaey installatiebedrijven aangebracht.

Terug
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in