Scroll naar de content
MP_projecten_0034
MP_projecten_0034
MP_projecten_0032
MP_projecten_0032
MP_projecten_0017
MP_projecten_0017
MP_projecten_0037
MP_projecten_0037
MP_projecten_0021
MP_projecten_0021
MP_projecten_0040
MP_projecten_0040
MP_projecten_0050
MP_projecten_0050
MP_projecten_0071
MP_projecten_0071
MP_projecten_0069
MP_projecten_0069
MP_projecten_0014
MP_projecten_0014
MP_projecten_0053
MP_projecten_0053
MP_projecten_0074
MP_projecten_0074
MP_projecten_0060
MP_projecten_0060
Tekst Over mampaey

Over mampaey

Mampaey installatiebedrijven is een full service installatiebedrijf. De Mampaey installatiebedrijven bestaan uit Mampaey service, Mampaey installatietechniek en Mampaey van Alphen. Vanuit onze vestigingen in Dordrecht en Haarlem kunnen wij in heel Nederland al onze klanten bedienen.

 

 

 

 

Werken bij Mampaey?

 

Mampaey logo
Mampaey
Tekst full service installatiebedrijf

Full service installatiebedrijf

Als totaalinstallateur beschikt Mampaey over de mogelijkheid om alle technische installatie voor de zakelijke en particuliere markt voor zowel de nieuwbouw- als renovatie en vervangingsmarkt te realiseren. Mampaey installatiebedrijven biedt haar diensten aan voor de deelsegmenten:

 • Utiliteit en industrie
 • Woningbouw
 • Service en onderhoud
 • Advies
Mampaey logo
Mampaey
Tekst diensten over mampaey

Diensten

De Mampaey installatiebedrijven bieden een compleet dienstenpakket in de utiliteitsbouw, industrie en de woningbouw. Dit wordt gerealiseerd door optimale bundeling van de krachten, specialismen, kennis en ervaring van de onderlinge bedrijven. Binnen de Mampaey installatiebedrijven is er in hoge mate technische deskundigheid aanwezig van de disciplines:

 • Verwarming
 • Luchtbehandeling en ventilatie
 • Koeling
 • Regeltechniek
 • Service en onderhoud
 • Technisch beheer
 • Advies, ontwerp, calculaties, onderzoek en analyse
 • Sanitaire techniek
 • Elektrotechniek
Mampaey logo
Mampaey
Tekst kennis

Kennis

Door de kennis die aanwezig is binnen de organisatie zijn de Mampaey installatiebedrijven in staat om projecten met eigen mensen voor te bereiden, te coördineren en uit te voeren, waardoor wij altijd in staat zijn om wensen te overtreffen.

De landelijke dienstverlening van Mampaey installatiebedrijven laat zich kenmerken door haar rijke historie in de installatiebranche. In het begin, een kleine eeuw geleden, door haar aanverwante dienstverlening bij haar technische detailhandel tot hedendaags ontwerpen, (detail-)engineeren, installeren, in bedrijfstellen, onderhouden en beheren van technische installaties.

De wensen van de klant vertalen naar installaties die bijdragen aan het comfort in de woon- en werkomgeving staat centraal bij de dienstverlening van Mampaey installatiebedrijven.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst comfort

Comfort is het resultaat

Comfort, in de breedste zin van het woord, is onze grootste zorg. Mampaey installatiebedrijven installeert, onderhoudt en beheert uw technische installaties. Mampaey installatiebedrijven voert dit zodanige uit dat er ten alle tijden comfort ervaren wordt.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Mampaey logo
Mampaey
Meest recente reviews
10
10/10
24 jun 2022
Snelle service
Betrouwbaar
Henk
10
9/10
24 jun 2022
Goede telefoon gespre
Fijne werk mensen netjes en beleefd
G.A.Wessling
10
8/10
24 jun 2022
Prima werk geleverd
Allkes wat je mag verwachten van goede service.
Willem
10
8/10
24 jun 2022
Voldoende
Voldoende
De Vries
Tekst kernwaarden persoonlijk

Kernwaarden: Persoonlijk

De horizontale organisatiestructuur maakt Mampaey een benaderbare en open organisatie. Zo gaan wij ook om met onze klanten en relaties. Op een persoonlijke wijze in contact zijn met de klanten en relaties speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering.

 

Mampaey logo
Mampaey
Tekst kennis kern

Kennis

De jarenlange ervaring in de installatiebranche draagt zorg voor een constant kwaliteitsniveau binnen Mampaey. Dit komt tot uiting in het advies, het ontwerpen en het beheer van technische installaties.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst oplossend

Oplossend

Mampaey is een zelfstandig full service installatiebedrijf dat over alle expertise beschikt. Dit betekent dat wij voor het gehele traject inzetbaar zijn. Wij streven ernaar dat iedere klant en eindgebruiker tevreden is over de dienstverlening van Mampaey. Mampaey draagt zorg voor passende individuele oplossingen, korte responsetijden en bij Mampaey geldt; afspraak is afspraak.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst innovatief

Innovatief

Mampaey past nieuwe producten en gereedschappen toe, maar ook op andere gebieden zijn wij vooruitstrevend. In de vorm van ketenintegratie en co-creatie gaan wij de samenwerking aan met andere organisaties. Wij optimaliseren onze dienstverlening aan de hand van klantfeedback die wij verkrijgen door continu klanttevredenheid onderzoeken uit te voeren. Met Mampaey target hebben de klanten online inzicht in storingsstatistieken.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst de opdrichting

De oprichting

1940, Nederland is bezet. Geen gunstige tijd om een onderneming te starten. Toch ziet Martin Mampaey een gat in de markt. Er is grote vraag naar kolengestookte verwarming en de opkomst van nieuwe oliegestookte verwarmingsinstallaties beloofd groei.

 

 

 

Mampaey logo
Mampaey
Tekst het succes

Het succes

Het succes van de eerste stappen van het installatiebedrijf komt mede voort uit de goede naam die Mampaey al voor de oprichting van het installatiebedrijf bezit. Deze goede naam is verkregen door de winkel in huishoudelijke artikelen, die in de jaren 20 door de moeder van Martin Mampaey is opgericht en vanuit de smederij.

De verwantschap tussen de handel en de complementaire dienstverlening van het installatiebedrijf stimuleert de verkoop en vergroot de doelgroep.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst de jaren 50

De jaren 50

Het ligt voor de hand om het assortiment te verbreden. Het aanbod kolen en oliegestookte haarden stijgt explosief. Noodgedwongen door de groei van het winkelbedrijf en door de progressieve instelling van de familie Mampaey wordt in 1955 een groot winkelpand met een aardgasvoorlichtingscentrum aan de Johan de Wittstraat in Dordrecht betrokken.

Dat de progressieve houding de vruchten afwerpt blijkt uit het feit dat in Slochteren een ontdekking wordt gedaan dat de hele installatiebranche ondersteboven keert; een grote hoeveelheid aardgas.

De wederopbouw na de oorlog wordt gekenmerkt door snelle technische ontwikkelingen. De behoefte aan woningen bedraagt jaarlijks meer dan 100.000 stuks, die alle voorzien moeten worden van een aardgasaansluiting.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst aanhoudende groei

Aanhoudende groei

Verdere groei is niet alleen gewenst maar ook noodzakelijk. Mampaey verhuist in 1969 naar een groot nieuwbouw pand aan de Wieldrechtseweg in Dordrecht.

De winkel wordt minder winstgevend en past niet meer bij de strategie van Mampaey. De winkel wordt daarom afgestoten. De core business wordt, en is nog steeds, installatiewerk en service.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst uitbreiding

Uitbreiding naar het noordelijke deel van Nederland

De onderneming blijft groeien en om de klanten in het noordelijke deel van Nederland te bedienen wordt in 1974 installatiebedrijf Maas in Bloemendaal overgenomen. Deze vestiging groeit enorm en moet al snel een nieuw pand in Haarlem betrekken.

In 1989 gaat de vestiging min of meer autonoom verder als Mampaey van Alphen, maar in 1995 wordt de vestiging weer overgenomen door Mampaey Dordrecht.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst toekomst

De toekomst aan het begin van een nieuwe eeuw

In de jaren blijft Mampaey haar dienstverlening uitbreiden en perfectioneren, gekenmerkt door een vooruitziende blik en kennis van de nieuwste mogelijkheden.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst analyseren en optimaliseren

Analyseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen

Wij zijn continu bezig met het analyseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Mampaey streeft naar een perfecte afstemming en samenwerking tussen verschillende afdelingen waarbij wij rekening houden met de wensen van de klant.

 

 

Mampaey logo
Mampaey
Tekst ARBO

ARBO

Het kwaliteits- ARBO- en milieubeleid van Mampaey vormt een integraal onderdeel van het totale bedrijfsbeleid en wordt continu uitgedragen op de projecten zowel intern als extern.

De processen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu zijn erop gericht om bij de activiteiten van Mampaey de vereiste zorg te besteden aan het voorkomen en het beperken van emissie en schadelijke stoffen, schade en hinder aan de arbeidsomgeving c.q. de gezondheid en het milieu, alsmede de bescherming en veiligheid hiervan.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst Milieu

Milieu

De eventuele milieubelasting door en de veilige en gezonde arbeidsomgeving bij klanten, leveranciers en onderaannemers is even belangrijk als de interne zorg.

Een geïntegreerd Kwaliteits-, ARBO- en milieuplan geeft inhoud aan de vereiste maatregelen.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst Excellent leerbedrijf

Excellent leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leidt Mampaey de nieuwe medewerkers binnen de organisatie op. Op deze wijze is er altijd voldoende kennis en vakmanschap aanwezig. Dit in combinatie met de jarenlange kennis en ervaring binnen de installatiebranche zorgt ervoor dat er altijd een hoog kwaliteitsniveau aanwezig is.

Mampaey logo
Mampaey
Tekst sponsoring

Sponsoring

Mampaey is hoofdsponsor van de Dordrechtse honkbalvereniging Mampaey the Hawks,
die uitkomt in de honkbal hoofdklasse. Mampaey sponsort ook diverse lokale sportieve
en culturele initiatieven die aansluiten op het sponsorbeleid van Mampaey.

 

Mampaey sponsort the Mampaey Hawks

Mampaey logo
Mampaey
Tekst partners

Partners

 

mampaey partner amnedmampaey partner wereldstad vastgoedzorgmampaey partner AA systemsmampaey partner tandrup water solutionsmampaey partner woonstad rotterdammampaey partner era contour tbi bouw
Mampaey logo
Mampaey

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Zoeken

Tekst tijdelijke popup
Mampaey logo
Mampaey