Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Kernwaarden blokken

Kernwaarden

MP_kantoor_0022
Persoonlijk

Persoonlijk

De horizontale organisatiestructuur maakt Mampaey een benaderbare en open organisatie. Zo gaan wij ook om met onze klanten en relaties. Op een persoonlijke wijze in contact zijn met de klanten en relaties speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering.

Mampeay-installatie-bedrijven-collega_kantoor_0039s
Kennis

Kennis

De jarenlange ervaring in de installatiebranche draagt zorg voor een constant kwaliteitsniveau binnen Mampaey. Dit komt tot uiting in het advies, het ontwerpen en het beheer van technische installaties.

Mampeay-installatie-bedrijven_kantoor_0044s
Oplossend

Oplossend

Mampaey is een zelfstandig full service installatiebedrijf dat over alle expertise beschikt. Dit betekent dat wij voor het gehele traject inzetbaar zijn. Wij streven ernaar dat iedere klant en eindgebruiker tevreden is over de dienstverlening van Mampaey. Mampaey draagt zorg voor passende individuele oplossingen, korte responsetijden en bij Mampaey geldt; afspraak is afspraak.

MP_projecten_0037
Innovatief

Innovatief

Mampaey past nieuwe producten en gereedschappen toe, maar ook op andere gebieden zijn wij vooruitstrevend. In de vorm van ketenintegratie en co-creatie gaan wij de samenwerking aan met andere organisaties. Wij optimaliseren onze dienstverlening aan de hand van klantfeedback die wij verkrijgen door continu klanttevredenheid onderzoeken uit te voeren. Met Mampaey target hebben de klanten online inzicht in storingsstatistieken.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in