Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Kernwaarden blokken

Kernwaarden

MP_kantoor_0022
Vakmanschap

Vakmanschap

Klimaatinstallaties slim en gedegen ontwerpen, met oog voor detail installeren en daarna met liefde voor het vak blijven onderhouden, dat is waar wij met ons vakmanschap voor staan. Er gebeurt ongelofelijk veel in de bouw en techniek en de ontwikkelingen gaan snel. Des te belangrijker is het altijd scherp te blijven op de kwaliteit van de techniek en de kwaliteit van het binnenklimaat in een woning of gebouw. Niet alleen in het ontwerp- en maakproces, maar gedurende de hele levensduur. Die professionaliteit, dat is precies waar wij voor staan.

Mampeay-installatie-bedrijven-collega_kantoor_0039s
Samenwerking

Samenwerking

Eén van de factoren die de komende jaren gaat bepalen of we de energietransitie kunnen versnellen en tegelijkertijd comfortabele en betaalbare woningen en gebouwen blijven realiseren, is samenwerking. Wij bewijzen al meer dan 100 jaar dat samenwerking in ons DNA zit. Opdrachtgevers noemen ons een waardevolle bouwteampartner, meedenkende co-maker en zeer vakbekwame en vriendelijke kracht in service & onderhoud. Daar zijn we trots op. We hebben lange relaties met onze opdrachtgevers, snappen hoe belangrijk het is altijd goed te blijven communiceren en denken mee vanaf de start van een project tot en met het onderhoud.

Mampeay-installatie-bedrijven_kantoor_0044s
Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

U wilt op uw installateur kunnen bouwen. Weten dat afspraken ook echt afspraken zijn. Erop kunnen vertrouwen dat u goed advies krijgt en er vakwerk wordt afgeleverd. Er op grote projecten zeker van kunnen zijn dat er genoeg denkkracht is en genoeg handen zijn om de planning te halen. Onze opdrachtgevers bevestigen dat wij een betrouwbare partner zijn en betrouwbare installaties leveren. Gedurende de hele levensduur van uw gebouw.

MP_projecten_0037
Sociaal

Sociaal

Als familiebedrijf staan we altijd voor onze medewerkers, partners en opdrachtgevers klaar. We zijn betrokken, geïnteresseerd, toegankelijk en vriendelijk. We hechten veel waarde aan lange relaties en bewegen flexibel mee met wat de snel veranderende markt van ons, onze partners en onze opdrachtgevers vraagt.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in