Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Maatregelen Coronavirus

Maatregelen tegen verspreiding corona virus

Geachte opdrachtgevers, bewoners, relaties, leveranciers en andere belanghebbenden,

U heeft ongetwijfeld ook de berichtgeving omtrent het tegengaan van verspreiding van het coronavirus gevolgd.
Premier Rutte heeft additionele maatregelen aangekondigd. Als installatiebedrijf willen wij onze verantwoordelijkheid nemen om verspreiding van het virus tegen te gaan. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten is onze eerste prioriteit. Daarnaast willen we zo lang mogelijk proberen onze dienstverlening te blijven verlenen. Dit met inachtneming van de door de overheid opgelegde maatregelen. 

Dit betekent dat onze medewerkers de richtlijnen van het RIVM volgen. Zij zullen zo veel als mogelijk thuiswerken. Afspraken met opdrachtgevers en relaties buiten kantoor zullen wij om die reden verzetten en/of zo veel als mogelijk telefonisch afwikkelen.

Omdat wij tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden vrijwel altijd in bewoonde of in gebruik zijnde huizen/panden moeten zijn, hebben wij de volgende afspraken gemaakt met onze medewerkers.

Onze monteurs zullen opdrachtgevers, huismeesters en/of bewoners bij binnenkomst  niet de hand  schudden.

Daarnaast zullen onze monteurs bewoners en/of contactpersonen ter plaatse vragen of u en/of uw huisgenoten/collega's geen verschijnselen hebben zoals verkoudheid, hoesten en/of kortademigheid. Zij zullen ook willen weten of u in aanraking bent geweest met mensen die besmet zijn en/of recent in één van de risico gebieden bent geweest of in aanraking bent geweest met iemand die in één van de risico gebieden is geweest. 

Indien u op één van deze vragen positief antwoord zal het bezoek tot onze grote spijt niet door kunnen gaan. Wij begrijpen dat dit enorm vervelend is, maar wij hopen en vertrouwen op uw begrip voor deze overmacht. Wij verzoeken u om contact met onze servicedesk op te nemen zodra u of uw huisgenoten/collega's weer hersteld bent/zijn.

Met deze maatregelen willen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarmee ook de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers. 

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of via telefoonnummer 078-652 24 33 (Dordrecht) of 023-531 94 54 of een e-mail sturen naar servicedesk@mampaey.nl 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

De directie van de Mampaey Installatiebedrijven
 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen