Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Werkwijze blokken

Werkwijze

MP_projecten_0015
Analyseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen

Analyseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen

Wij zijn continu bezig met het analyseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Mampaey streeft naar een perfecte afstemming en samenwerking tussen verschillende afdelingen waarbij wij rekening houden met de wensen van de klant.

Mampeay-installatie-bedrijven-helm-kantoor_0071
ARBO

ARBO

Het kwaliteits- ARBO- en milieubeleid van Mampaey vormt een integraal onderdeel van het totale bedrijfsbeleid en wordt continu uitgedragen op de projecten zowel intern als extern.

De processen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu zijn erop gericht om bij de activiteiten van Mampaey de vereiste zorg te besteden aan het voorkomen en het beperken van emissie en schadelijke stoffen, schade en hinder aan de arbeidsomgeving c.q. de gezondheid en het milieu, alsmede de bescherming en veiligheid hiervan.

mampaey-beperking-energieverlies
Milieu

Milieu

De eventuele milieubelasting door en de veilige en gezonde arbeidsomgeving bij klanten, leveranciers en onderaannemers is even belangrijk als de interne zorg. Een geïntegreerd Kwaliteits-, ARBO- en milieuplan geeft inhoud aan de vereiste maatregelen.

Mampeay-installatie-bedrijven-collega_kantoor_0039s
Excellent leerbedrijf

Excellent leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leidt Mampaey de nieuwe medewerkers binnen de organisatie op. Op deze wijze is er altijd voldoende kennis en vakmanschap aanwezig. Dit in combinatie met de jarenlange kennis en ervaring binnen de installatiebranche zorgt ervoor dat er altijd een hoog kwaliteitsniveau aanwezig is.

Mampaey-installatie-bedrijven_bus_trede_3
Veiligheidsladder trede 3

Veiligheidsladder trede 3

Met trots zijn wij in één keer geslaagd zijn voor veiligheidsladder TREDE 3! Wij geloven in het DNA-cultuur van onze medewerkers. We voldoen nu aan de eisen gesteld Safety Culture Ladder Trede 3 voor het toepassingsgebied: Engineeren, monteren, in bedrijf stellen, onderhouden en beheren van klimaat technische installaties in nieuwbouw en renovatiebouw ten aanzien van woningbouw en utiliteit.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in