Scroll naar de content
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
MP_projecten_0040
MP_projecten_0040
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
MP_projecten_0014
MP_projecten_0014
Particulier info
Tekst hoe werkt een storingsmelding

Storing melden? Bel 078 – 652 24 33

Geen paniek! Wij helpen u graag.

Heeft u opeens geen verwarming of warm water meer? Dan heeft u toestel een storing. Geen paniek, wij helpen u graag! In sommige gevallen kunt u de storing zelf al snel verhelpen. Gaat het om uw CV-ketel? Dan kan het zo zijn dat deze bijgevuld of ontlucht moet worden. Hieronder leest u de stappen die u kunt doorlopen bij een storing. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 078 - 652 24 33.

Hoe werkt een storingsmelding?

Een storing kunt u op drie manieren bij ons melden. Dit kan telefonisch, door in te loggen op Mijn De Mampaey installatie bedrijven of door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Wij zijn altijd bereikbaar. Dus ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. Vervolgens maken we in overleg met u een afspraak om de storing op te lossen. Als vertrekpunt hanteren we dat een storing die voor 18:00 uur wordt gemeld, nog dezelfde dag wordt opgelost. Storingen die na 18:00 uur gemeld worden lossen we de volgende dag als eerste op, als de situatie dit natuurlijk toe laat. Anders komen we dezelfde avond nog.

Samengevat:   

  • Storing voor 18:00 uur gemeld: wordt nog dezelfde dag opgelost
  • Storing na 18:00 uur gemeld: de volgende dag als eerste, uiteraard in overleg
  • Spoedeisende of gevaarlijke situatie: direct!

* Met sommige woningcorporaties hebben wij andere tijden afgesproken.  

Tip!

Als u de storing bij ons meldt, vragen wij u of het toestel ook een storingscode aangeeft. Het is handig deze code vooraf alvast te noteren.

Geeft u de storing door via Mijn De Mampaey installatie bedrijven of het antwoordformulier? Vul de code dan in bij de opmerkingen.

Dit helpt ons uw storing nog sneller op te lossen!

De storingsdienst van Mampaey Installatie bedrijven

Mampaey Installatie bedrijven heeft al ruim 75 jaar ervaring en is altijd in de buurt. Door de vele jaren ervaring hebben wij veel kennis van energietoestellen. Wij kunnen uw storing vakkundig en snel verhelpen. Met 100 service technici is er altijd wel iemand in de buurt!

Als kwaliteitseis hanteren we dat we storingen gemiddeld binnen 4 uur willen verhelpen, de praktijk wijst uit dat we nog sneller zijn.

Het gratis verhelpen van storingen

Als u bij ons een Onderhoud & Storingen abonnement heeft inclusief vergoeding van toestelonderdelen dan wordt een storing gratis voor u opgelost. De dekking van uw Onderhoud en/of Storingen abonnement kunt u checken op Mampaey.nl

Mampaey logo
Mampaey
Storing
Storing
10
8,5
169 beoordelingen

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Zoeken

Tekst tijdelijke popup
Mampaey logo
Mampaey