Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst hoe werkt een storingsmelding

Storing melden? Bel 078 – 652 24 33

Geen paniek! Wij helpen u graag.

Heeft u opeens geen verwarming of warm water meer? Dan heeft uw toestel een storing. Geen paniek, wij helpen u graag! In sommige gevallen kunt u de storing zelf al snel verhelpen. Gaat het om uw CV-ketel? Dan kan het zo zijn dat deze bijgevuld of ontlucht moet worden. Hieronder leest u de stappen die u kunt doorlopen bij een storing. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 078 - 652 24 33.

Hoe werkt een storingsmelding?

Een storing kunt u op drie manieren bij ons melden. Dit kan telefonisch, door in te loggen op Mijn De Mampaey installatie bedrijven of door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Wij zijn altijd bereikbaar. Dus ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. Vervolgens maken we in overleg met u een afspraak om de storing op te lossen. Als vertrekpunt hanteren we dat een storing die voor 18:00 uur wordt gemeld, nog dezelfde dag wordt opgelost. Storingen die na 18:00 uur gemeld worden, lossen we de volgende dag als eerste op, als de situatie dit natuurlijk toe laat. Anders komen we dezelfde avond nog.

Samengevat:   

  • Storing voor 18:00 uur gemeld wordt nog dezelfde dag opgelost
  • Storing na 18:00 uur gemeld wordt de volgende dag als eerste opgelost, uiteraard in overleg
  • Spoedeisende of gevaarlijke situaties worden direct opgelost!

* Met sommige woningcorporaties hebben wij andere tijden afgesproken.  

Tip!

Als u de storing bij ons meldt, vragen wij u of het toestel ook een storingscode aangeeft. Het is handig deze code vooraf alvast te noteren.

Geeft u de storing door via Mijn De Mampaey installatie bedrijven of het antwoordformulier? Vul de code dan in bij de opmerkingen.

Dit helpt ons uw storing nog sneller op te lossen!

De storingsdienst van Mampaey Installatie bedrijven

Mampaey Installatie bedrijven heeft al ruim 75 jaar ervaring en is altijd in de buurt. Door de vele jaren ervaring hebben wij veel kennis van energietoestellen. Wij kunnen uw storing vakkundig en snel verhelpen. Met 100 service technici is er altijd wel iemand in de buurt!

Als kwaliteitseis hanteren wij dat we storingen gemiddeld binnen 4 uur willen verhelpen, de praktijk wijst uit dat we zelfs nog sneller zijn!

Het gratis verhelpen van storingen

Als u bij ons een Onderhoud & Storingen abonnement heeft inclusief vergoeding van toestelonderdelen, dan wordt een storing gratis voor u opgelost. De dekking van uw Onderhoud en/of Storingen abonnement kunt u checken op Mampaey.nl

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in