Scroll naar de content
IMG_0379s
MP_projecten_0040
MP_kantoor_0051s
MP_projecten_0014

Privacyverklaring

Download versie: Privacyverklaring

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Mampaey Installatietechniek B.V. (KvK nummer: 23031611 ), Wieldrechtseweg 30, 3316 BG Dordrecht (www.mampaey.nl).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Mampaey Installatietechniek B.V. verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen

  • Toestemming van de betrokken persoon (Nieuwsbrieven, overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

Mampaey Installatietechniek B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer;
  • nieuwsbrieven
  • product- en dienstontwikkeling;
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • personeelsadministratie
  • sollicitatieprocedure
  • aanbiedingen

Mampaey Installatietechniek B.V. verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig een herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Iedereen kan zich voor onze nieuwsbrief opgeven, we sturen u dan regelmatig nieuws per mail. Deze brieven bevatten onzichtbare codes, waarmee wij kunnen volgen hoeveel mensen onze nieuwsbrief lezen en op welke onderwerpen er doorgeklikt wordt. We registreren niets op naam, we gebruiken alleen algemene informatie om onze nieuwsbrief te kunnen verbeteren. De nieuwsbrief kunt u ook gemakkelijk weer afmelden, via een link onderaan de nieuwsbrief.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Mampaey Installatietechniek B.V. heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kan Mampaey Installatietechniek B.V. haar werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met Mampaey Installatietechniek B.V..

Daarnaast gebruikt Mampaey Installatietechniek B.V. uw gegevens om contact op te nemen om uw opdracht/reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen).

Ontvangers van persoonsgegevens

Mampaey Installatietechniek B.V. verwerkt uw gegevens in een database, dit systeem gebruikt Mampaey Installatietechniek B.V. alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. De database van Mampaey Installatietechniek B.V. is goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden (domeinnaamregistratie, indien nodig voor invordering), voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst.

Met de “derden” waar Mampaey Installatietechniek B.V. gebruik van maakt om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkings)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Nieuwsbriefgegevens worden bewaard zolang u daar toestemming voor heeft gegeven, zodra een uitschrijving voor een nieuwsbrief is ontvangen, zullen wij de gegevens verwijderen.

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.

Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

Mampaey Installatietechniek B.V. maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Mampaey Installatietechniek B.V. maakt dan ook gebruik een SSL-beveiligingscertificaat.

Mampaey Installatietechniek B.V. maakt met haar website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Social Media Buttons

Wij hebben een aantal social media Buttons op onze website staan. Dit om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om berichten te delen. De social mediakanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US privacy Shield. Wij maken gebruik van:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube

Cookies

Mampaey Installatietechniek B.V. maakt gebruik op haar website van twee soorten cookies:

  • Functionele cookies : Het voornaamste doel van deze cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.
     
  • Analytics cookies :  Mampaey Installatietechniek B.V. maakt gebruik van analytische cookies (Google analytics). Door middel van deze cookies krijgt Mampaey Installatietechniek B.V. inzicht in het gebruik van onze website. De informatie die hiermee verkregen wordt, analyseert Google voor ons. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met deze data kunnen wij onze website optimaliseren, waardoor wij de gebruikerservaring voor u als bezoeker kunnen verbeteren. Google is een Amerikaans bedrijf, die haar gegevens op Amerikaanse servers opslaat. Google voldoet hiermee aan de EU-US Privacy Shield Principes.

Bij Mampaey Installatietechniek B.V. worden cookies automatisch geaccepteerd, maar u kunt de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Mampaey Installatietechniek B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder Mampaey Installatietechniek B.V. vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

Mampaey Installatietechniek B.V. zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de VGA meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag Mampaey Installatietechniek B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Mampaey Installatietechniek B.V. verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via informatie@mampaey.nl

Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Mampaey Installatietechniek B.V. zal uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Geautomatiseerde besluitvorming

Mampaey Installatietechniek B.V. maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat Mampaey Installatietechniek B.V. onderzoek doet naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kan Mampaey Installatietechniek B.V. ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. Mampaey Installatietechniek B.V. kan er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn.

Wijzigingen

Mampaey Installatietechniek B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.mampaey.nl

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap | Privacyverklaring

Zoeken

Gesloten combi toestellen HR + VR

Atag Perfect 2 SHR 24 T   HR Bosch Eurostar 25 VRC VR  
Atag Perfect 2 SHR 35 T   HR Bosch Eurostar 29 VRC VR  
Atag Blauwe Engel 2 S-HR[T] 24 T   HR Bosch Gaswandketel 24 VRC VR  
Atag Blauwe Engel 2 S-HR[T] 35 T   HR Bosch Gaswandketel 28 VRC VR  
Atag Blauwe Engel 2 S-HR[T] 51 T   HR        
Atag Q Serie Q 25 C   HR        
Atag Q Serie Q 38 C   HR Bosch HRC 26 HRC CW3   HR
Atag Q Serie Q 51 C   HR Bosch HRC 30 HRC CW4   HR
        Bosch HRC 35 HRC CW5   HR
Atag Enigma E-SHR Stand, 24TI   HR Bosch HRC  Top 35 HRC CW5   HR
Atag Enigma E-SHR Stand, 32TI   HR Bosch HRC  Turbo 42 HRC CW5   HR
Atag Enigma E-SHR 24 TI   HR        
Atag Enigma E-SHR 24 T NZ   HR Bosch Eurostar 25 VRC VR  
Atag Enigma E-SHR Comf.24/32TI   HR Bosch Eurostar 29 VRC VR  
               
Atag E Serie E22C   HR        
Atag E Serie E26C   HR Daalderop Combifort 24/50+   HR
Atag E Serie E32C   HR Daalderop Combifort 30/50+   HR
        Daalderop Combifort 24/80  24/80+   HR
AWB Thermo Master VR 24 T VR   Daalderop Combifort 32/80  32/80+   HR
AWB Thermo Master 2 HR 28.02WT   HR Daalderop Combifort 38/80+   HR
AWB Thermo Master 2 HR 32 02WT   HR Daalderop HR Combi 22/80   HR
AWB Thermo Master 3 HR 24 T   HR Daalderop HR Combi 24/80  24/80+   HR
AWB Thermo Master 3 HR 28 T   HR Daalderop HR Combi 32/80  32/80+   HR
AWB Thermo-Elegance Advance 3   HR Daalderop Combipact 24/33 CW 4   HR
AWB Thermo-Elegance Advance 4   HR        
AWB Thermo-Elegance Advance 4S   HR        
AWB Thermo-Elegance Advance 5   HR Itho  Klimax 20-22 HRT   HR
AWB Thermo-Elegance Advance 6   HR Itho  Klimax 24-28 HRT   HR
AWB Thermo-Pronox 20-41 WT   HR Itho  Klimax 30-36 HRT   HR
AWB Thermo-Pronox 30-41 WT   HR Itho  Klimax 36-42 HRT   HR
AWB HRG HR 22G   HR Itho  Klimax 42-46 HRT   HR
AWB HRG HR 30G   HR        
               
Baxi Luna VR 23 C VR          
Baxi Luna HR 23 C   HR        
Baxi Luna HR 23 CB   HR        
               
Intergas  HRE 24/18 CW3   HR Remeha Quinta 28 c   HR
Intergas  HRE 28/24 CW4   HR Remeha Quinta 35 c   HR
Intergas  HRE 36/30 CW5   HR        
Intergas  HRE 36/48 CW5   HR Remeha Avanta 24c CW3   HR
Intergas Kombi Kompakt KK HR 22   HR Remeha Avanta 28c CW4   HR
Intergas Kombi Kompakt KK HR 28   HR Remeha Avanta 35c CW5   HR
Intergas Kombi Kompakt KK HR 28/24   HR        
Intergas Kombi Kompakt KK HR36/30   HR Remeha Aquanta CW6   HR
Intergas Prestige CW 5   HR        
Intergas Prestige CW 6   HR Remeha Calenta 28 c   HR
        Remeha Calenta 40 c   HR
Intergas Gaswand VR H 22.VRT [W] VR          
Intergas Gaswand VR H 22.VRM [W] VR   Remeha Tzerra M 24 C CW 3   HR
        Remeha Tzerra M 28 C CW 4   HR
        Remeha Tzerra M 39 C CW 5   HR
               
Nefit  Baseline HR HRC 24 CW 3   HR Vaillant hrSolide VHR 18-22/3   HR
Nefit  Baseline HR HRC 24 CW 4   HR Vaillant hrSolide VHR 24-28/3   HR
Nefit  Ecomline Excellent HRC22HOR.   HR Vaillant hrSolide VHR 30-34/3   HR
Nefit  Ecomline Excellent HRC30HOR.   HR Vaillant hrExclusief VHR 30/4 C   HR
Nefit  Ecomline Excellent HRC22VERT.   HR Vaillant hrExclusief VHR 35/4 C   HR
Nefit  Ecomline Excellent HRC30VERT.   HR        
Nefit  Ecomline Classic HRC22HOR.   HR Vaillant thermo Compact VCW 255/3 VR  
Nefit  Ecomline Classic HRC30HOR.   HR Vaillant thermo Compact CWK 245/3 VR  
Nefit  Ecomline Classic HRC22VERT.   HR        
Nefit  Ecomline Classic HRC 30VERT.   HR Vaillant hr PRO VHR CW3/3 C   HR
Nefit  Ecomline Economy HRC23V   HR Vaillant hr PRO VHR CW4/3 C   HR
Nefit  Ecomline Economy HRC23/28V   HR Vaillant hr PRO VHR CW4/3Exp   HR
Nefit  Ecomline VR VRC24VS VR          
Nefit  Economy HR HRC24   HR Vaillant HRV HRV24C   HR
Nefit  Economy HR HRC24Uitgebr.   HR Vaillant HRV HRV30C   HR
Nefit  Economy VR VRC24 VR          
Nefit  Smartline HRC 24/CW3   HR Vaillant Eco TEC Plus VHR 20-24/5-5   HR
Nefit  Smartline HRC 24/CW4   HR Vaillant Eco TEC Plus VHR 25-30/5-5   HR
Nefit  Smartline Basic       Vaillant Eco TEC Plus VHR 30-34/5-5   HR
Nefit  Proline HR HRC 25/CW3   HR Vaillant Eco TEC Plus VHR 35-38/5-5   HR
Nefit  Proline HR HRC 25/CW4   HR Vaillant Eco TEC Plus VHR 34/5-5 i   HR
Nefit  Topline HRC 25/CW4   HR        
Nefit  Topline HRC 30/CW5   HR Viessman Vitodens 100 24   HR
Nefit  Topline CW 4 Aquapower HRC 25   HR Viessman Vitodens 100 30   HR
Nefit  Topline CW 5 Aquapower HRC 25   HR        
Nefit Trendline HRC 25 CW 4   HR        
Nefit Trendline HRC 30 CW 5   HR        

Gesloten  Solo Toestellen VR+HR

               
Atag   Perfect  2 SHR 15   HR        
Atag   Perfect  2 SHR 24   HR        
Atag   Perfect  2 SHR 35   HR Nefit Fasto Ecomline Excellent HR 22   HR
        Nefit Fasto Ecomline Excellent HR 30   HR
Atag Enigma E-SHR 24 TI   HR Nefit Fasto Ecomline Excellent HR 43   HR
Atag Enigma E-SHR 32 TI   HR Nefit Fasto Ecomline Excellent HR 65   HR
        Nefit Fasto Ecomline Classic HR 22   HR
Atag Blauwe Engel 2 S-HR 15   HR Nefit Fasto Ecomline Classic HR 30   HR
Atag Blauwe Engel 2 S-HR 24   HR Nefit Fasto Ecomline Classic HR 43   HR
Atag Blauwe Engel 2 S-HR 35   HR        
Atag Blauwe Engel 2 S-HR 51   HR Remeha Quinta 25   HR
Atag Blauwe Engel 2 S-HR 60   HR Remeha Quinta 30   HR
        Remeha Quinta 45   HR
Atag Q Serie Q25S   HR Remeha Quinta 65   HR
Atag Q Serie Q38S   HR Remeha Quinta 85   HR
Atag Q Serie Q51S   HR Remeha Calenta 25 S   HR
Atag Q Serie Q60S   HR Remeha Calenta 35 S   HR
        Vaillant  hr Exclusief VHR 20/4 S   HR
        Vaillant  hr Exclusief VHR 25/4 S   HR
AWB Thermomaster VR/SV 23.28 VR   Vaillant  hr Exclusief VHR 35/4 S   HR
AWB Thermomaster VR24 VR   Vaillant  hr Exclusief VHR 45 S   HR
AWB Thermo-Master 2 HR 28.01   HR Vaillant  hr Exclusief VHR 65 S   HR
AWB Thermo-Master 2 HR 32.01   HR        
AWB Thermo-Master 3 HR 24   HR Vaillant VHR VHR 35S   HR
AWB Thermo-Master 3 HR 28   HR Vaillant VHR VHR 45S   HR
               
AWB Thermo-Pronox 20.40 W   HR        
AWB Thermo-Pronox 30.40 W   HR        
               
Baxi Luna HR 23S   HR        
Baxi Profit Runner   HR        
Baxi R2 Single R2 Single VR          
               
Bosch 22 HRS   HR        
Bosch HRS-Top 16 HRS   HR Viessmann Vitodens 300 24/35   HR
Bosch HRS-Top 28 HRS   HR Viessmann Vitodens 300 45   HR
Bosch HRS-Top 42 HRS   HR Viessmann Vitodens 300 60   HR
               
Intergas  Kompakt KK Solo HR 12   HR        
Intergas  Kompakt KK Solo HR 22   HR        
Intergas  Kompakt KK Solo HR 28   HR        
Intergas Solo HRE 12   HR        
Intergas Solo HRE 18   HR        
Intergas Solo HRE 24   HR        
Intergas Solo HRE 30   HR        
Intergas Solo HRE 40   HR        
               
Bosch HRS-Top 16 HRS   HR        
Bosch HRS-Top 28 HRS   HR        
Bosch HRS-Top 42 HRS   HR        
               
               

Indirect gestookte Boilers

        Bosch EBU Boiler EBU 80    
        Bosch EBU Boiler EBU 120    
        Bosch EBU Boiler EBU 200    
Atag  Boiler Q Serie CBV-110            
Atag  Boiler Q Serie CBH -110     Nefit Ecomfit 75H 30KW    
Atag  Boiler Q Serie CBS-150     Nefit Ecomfit 75V 30KW    
Atag  Boiler Q Serie CBS-200     Nefit Ecomfit 75H 40KW    
Atag  Boiler Q Serie CBS-300     Nefit Ecomfit 75V 40KW    
        Nefit CV Boiler 80    
AWB thermo Boiler 80 liter     Nefit CV Boiler 120/30    
AWB thermo Boiler 120 liter     Nefit CV Boiler 120/40    
        ACV HL 100    
Remeha  Aqua 80/30 W     ACV HL 130    
Remeha  Aqua 120/30 W     ACV HL 160    
Remeha  Aqua 120/40 W     ACV  Smart 100    
Remeha  Aqua 150/40 W     ACV  Smart 130    
Remeha  Aqua 120/40 S     ACV  Smart 160    
               
        Inventum CV 50    
Vaillant VIH 80     Inventum CV 80    
Vaillant VIH 120     Inventum CV 120    
Vaillant VIH 150     Inventum CV 150    
Vaillant VIHCB 80            
Vaillant VIHCB 120     Nibe 100    
Vaillant VIHCB 150     Nibe 150    

Direct Gestookte Gasboiler

        Sentry Sen 110    
A.O.SMITH EQ 115     Sentry Sen 150    
A.O.SMITH EQ 155     Sentry ES 30    
A.O.SMITH EQ 200     Sentry ES 40    
A.O.SMITH Neptune II PGCS 30     Sentry BW 80    
A.O.SMITH Neptune II PGCS 40     Sentry BW 100    
A.O.SMITH Neptune III NGT 115     Sentry EBW 135    
A.O.SMITH Neptune III NGT 155     Sentry EBW 145    
A.O.SMITH EQB 115N     Sentry EBW 160    
A.O.SMITH EQB 155N            

Prijsoverzicht all-in onderhoudscontract 2018

CV- EN COMBI-KETELS PRIJS PER MAAND
CV-ketel open uitvoering tot 40 kW €8,65
CV-ketel gesloten uitvoering tot 40 kW €10,15
Combi-ketel open uitvoering tot 40 kW €10,75
Combi-ketel gesloten uitvoering tot 40 kW €12,25
   

OVERIG
(uitsluitend opneembaar in contract in combinatie met het c.v. toestel, vallen niet onder het all-in contract, betreft alleen het onderhoud)

Geisers €4,75
Zonneboiler €3,85
Combi boiler met WTW(warmtepomp) €2,75
WTW unit (incl. 1 filterset tijdens onderhoud) €2,35

 


 

 

Indien uw toestel ouder dan 10 jaar is geldt een toeslag van 10 % op het basistarief.

Indien uw toestel ouder dan 13 jaar is kunnen wij u niet meer opnemen in het all-in servicecontract.