Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing vakkundig, snel en voor een eerlijke prijs laten verhelpen door Mampaey!
CV ketel storing

CV ketel storing vakkundig, snel en voor een eerlijke prijs laten verhelpen door Mampaey!

CV ketel storing laten verhelpen door een specialist die snel voor u klaar staat? Last van een urgente CV ketel storing? Bel dan direct de servicedesk van Mampaey Installatiebedrijven. Mampaey Installatiebedrijven staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om storingen snel, effectief op goed te kunnen verhelpen. Een storing aan uw CV ketel komt altijd ongelegen en is zeer vervelend. Het is dan ook van belang dat dit op de juiste wijze verholpen wordt. Wij zijn dé installateur van de omgeving en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om alle mogelijke technische installaties te kunnen realiseren. Of het nu gaat om de particuliere of zakelijke markt, wij zijn u van dienst. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Uiteraard kunnen wij ook tips geven om een CV ketel storing in de toekomst te kunnen voorkomen.

CV ketel storing verhelpen

Voordat u ons inschakelt bij een CV ketel storing kunt u zelf het beste eerst de volgende onderdelen checken:

 • De druk
 • Het gas
 • Elektriciteit
 • Resetten

Allereerst kunt u het beste checken op de druk klopt. De druk moet 2 bar zijn. Vervolgens kunt u checken of er gas aanwezig is door het gasfornuis aan te zetten. Doen alle lichten het? Dan is er niks met de elektriciteit. Tot slot kunt u de ketel resetten. Helpen deze acties niet? Dan kunt u de CV ketel storing het beste direct bij ons melden. Dit kan online of telefonisch.

Bij een CV ketel storing kunt u het beste een professioneel installatiebedrijf inschakelen. Het team van Mampaey staat direct voor u klaar. Wij bieden ervaren monteurs, uitstekende service en eerlijke tarieven.

Hier uw storing melden

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Mampaey logo
  Mampaey

  Stel uw vraag

  CV ketel storing

  Direct contact

  Direct contact

  Vul uw contactgegevens in