Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing vakkundig, snel en voor een eerlijke prijs laten verhelpen door Mampaey!
CV ketel storing

Wat te doen bij een CV storing? 

Bij een CV storing is het niet altijd nodig direct een specialist in te schakelen. Bespaar onnodige kosten  en besteed aandacht aan de volgende onderdelen van uw CV ketel: 

  • De druk 
  • Het gas 
  • De elektriciteit 
  • Resetten van de ketel 

Een goedwerkende CV ketel heeft een druk van 2 bar. Heeft u dat gecontroleerd, dan is het zaak te checken of de ketel wel gas ontvangt. Dit doet u door het gasfornuis aan te zetten. Ook is het belangrijk om de elektriciteit te controleren en een stroomstoring uit te sluiten. Blijft de CV in storing? Reset dan uw CV ketel om te zien of hiermee het euvel is verholpen. 

CV ketel werkt niet 

Blijft uw CV problemen geven, ondanks de controles hierboven? Kom dan met ons in contact en laat ons weten wat het probleem is. Als gecertificeerd installatiebedrijf bieden wij uitkomst bij CV storingen en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw CV weer goed werkt, of u nu een zakelijke of particuliere klant bent. Wij adviseren u alleen bij een urgente storing contact met onze servicedesk op te nemen. Heeft u wel hulp nodig, maar kan het wel even wachten? Kies dan voor  de mogelijkheid: storing online melden

CV problemen voorkomen 

Heeft u nog geen onderhoudscontract voor uw CV ketel? Voorkom dat u in de kou komt te zitten en sluit bij ons een onderhoudscontract CV ketel af. Zo bent u dag en nacht verzekerd van deskundige hulp bij een CV storing en zit u er altijd warmpjes bij.  Een goed onderhouden CV werkt niet alleen efficiënt, maar is ook veilig afgesteld. Vertrouw op de dienstverlening van full service installatiebedrijf Mampaey en ervaar onze deskundigheid bij u thuis of op de zaak. Met meerdere vestigingen zijn wij u overal in Nederland van dienst met onze service. 

Hier uw storing melden

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in