Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Amsterdam? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Amsterdam

CV ketel storing in Amsterdam? Mampaey staat voor u klaar! 

Ervaart u problemen met uw verwarmingssysteem? Mampaey biedt u de hulp die u nodig heeft. Voordat onze specialisten langskomen, zijn er enkele eenvoudige stappen die u zelf kunt ondernemen om te beoordelen of de CV ketel storing in Amsterdam zelf te verhelpen is.  

Zelfdiagnose bij CV Ketel Storing in Amsterdam 

  • Elektriciteitscontrole: Controleer of uw verwarmingssysteem elektriciteit ontvangt door te controleren of de lichten in huis werken. 
  • Drukcontrole: De druk van de CV ketel moet rond de 2 bar zijn. Is deze lager dan 1,3 bar, dan kan de ketel haperen. Indien nodig, vul de ketel bij. 
  • Gascontrole: Test of er gas beschikbaar is door uw gasfornuis te testen. 
  • Reset de ketel: Als alle bovenstaande checks in orde zijn, probeer dan de ketel te resetten met de resetknop. 

Deskundige hulp bij storingen 

Mampaey's team van experts staat 7 dagen per week klaar om snel en vakkundig CV ketel storingen in Amsterdam te verhelpen. Wij begrijpen dat een storing niet wenselijk is, vooral als het uw verwarming en warmwatervoorziening beïnvloedt. Onze deskundige monteurs staan paraat om uw problemen te verhelpen. 

Meld uw CV ketel storing in Amsterdam 

Ervaart u een storing? Meld deze dan eenvoudig via ons storingsformulier of telefonisch. Meldingen voor 18:00 uur worden dezelfde dag nog behandeld. Na 18:00 uur komen we de volgende dag bij u langs. In spoedeisende situaties zijn wij direct ter plaatse voor uw veiligheid. 

Uw veiligheid en comfort zijn prioriteit  

Bij Mampaey staat uw veiligheid en comfort voorop. Wij zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem niet alleen effectief werkt, maar ook veilig is in gebruik. Onze monteurs zijn uitgerust met de nodige kennis en gereedschap om elk probleem vakkundig aan te pakken. 

Preventief onderhoud  

Mampaey biedt onderhoudscontracten aan om uw verwarmingssysteem in optimale conditie te houden. Met deze service vermijdt u niet alleen onverwachte storingen, maar zorgt u ook voor een efficiënter en duurzamer gebruik van uw verwarming. 

Met Mampaey aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken over een onverwachte CV ketel storing in Amsterdam. Wij staan garant voor snelle, efficiënte en professionele service. 

 

 

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen