Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Amsterdam? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Amsterdam

Cv-ketel storing in Amsterdam? Schakel Mampaey in! 

Woont u in Amsterdam en geeft uw cv-ketel een storing aan? Laten we eerst kijken of de storing vanaf uw eigen adres te verhelpen is. Op het moment dat een cv-ketel niet werkt, is het belangrijk om het volgende te controleren: 

  • Check of de cv-ketel is voorzien is van elektriciteit door de lichten aan te doen. Branden de lampen? Controleer of er spanning zit op het stopcontact  waar de cv-ketel op is aangesloten. Dit doet u door de stekker van een ander elektrisch apparaat in het stopcontact te steken waar nu de cv-ketel inzit. 
  • Controleer of de druk klopt. De meter waarop u dit kunt controleren zit meestal bij het toestel zelf of  in de badkamer. De druk moet 2 bar zijn. Bij een druk lager dan 1,3 bar functioneert uw cv-ketel meestal niet meer.  Is de druk te laag, begin dan met de cv-ketel bijvullen.  
  • Controleer of er gas aanwezig is door uw gasfornuis aan te zetten. 
  • Is er voldoende druk, gas en elektriciteit aanwezig?  Reset dan uw ketel met de resetknop op het toestel. 

Hulp bij cv-storing 

De specialisten van Mampaey staan op elk moment van de dag, 7 dagen per week voor u klaar om de cv-ketel storing in Amsterdam direct te verhelpen.. Een cv-ketel storing komt nooit gelegen. Niet alleen wordt de verwarming niet warm, maar er komt ook geen warm water uit de kraan, waardoor douchen niet mogelijk is. Laat onze deskundige monteurs bekijken of de storing te verhelpen is.  

Storing cv-ketel storing in Amsterdam melden  

Meld uw cv-ketel storing in Amsterdam bij ons op een manier die bij u past. Vul het storingsformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Meldt u de storing voor 18.00 uur, dan komen wij nog dezelfde dag bij u langs. Neemt u na 18:00 uur contact met ons op, dan komen wij de volgende dag zo snel mogelijk bij u.  

Uw veiligheid staat bij ons altijd voorop. Is de cv-ketel storing in Amsterdam gevaarlijk of is er sprake van een spoedeisende situatie? Dan komen wij natuurlijk direct naar u toe.  

Abonnement voor (gratis) hulp bij cv-ketel storing 

Mampaey biedt speciale abonnementen voor uw cv-ketel in Amsterdam. Zo hebben wij bijvoorbeeld het All-in onderhoudscontract voor uw cv-ketel. Door middel van een kleine bijdrage per maand zorgen wij ervoor dat uw cv-ketel optimaal blijft functioneren. Toch last van een cv-ketel storing in Amsterdam? Bij bepaalde abonnementen wordt de storing gratis verholpen. Mampaey biedt u: 

  • Eerlijk advies 
  • Professionele oplossingen 
  • Tips 
  • Onderhoudsabonnement op maat 
  • Snelle hulp bij storingen 

Hier uw storing melden

 

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in