Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Hoofddorp? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Hoofddorp

Cv-ketel storing in Hoofddorp? Mampaey helpt! 

Bent u woonachtig in Hoofddorp en heeft uw cv problemen? Wij komen graag bij u langs om dit te verhelpen, maar bij een cv storing is het ook mogelijk om vanuit uw eigen huis een aantal zaken te controleren. Met de volgende stappen weten we of hulp van onze monteurs nodig is. 

Wat zelf te doen bij een cv storing? 

Stap 1: Stel vast of uw cv-ketel elektriciteit ontvangt. Dit doet u simpelweg door de lampen in de ruimte aan te doen. Werken de lampen? Haal dan de stekker uit het stopcontact waar nu de cv-ketel aan gekoppeld is en vervang dit door een stekker van een ander elektrisch apparaat. 

Stap 2: Kijk op de drukmeter of de cv-ketel voldoende druk heeft. De meter vindt u naast het toestel of in uw badkamer. Een druk van 2 is goed. Is er sprake van een druk die lager is dan 1,3? Deze druk vermindert de werking van uw ketel. Belangrijk is dan de cv-ketel bijvullen.  

Stap 3: Kookt u op gas? Controleer dan of er wel gas aanwezig is en zet uw gasfornuis even aan. Heeft u al deze stappen doorlopen en geen oorzaak voor de storing gevonden? Het enige dat u zelf nog rest, is het resetten van uw ketel. Blijft de storing, vul dan het storingsformulier in voor een bezoek van onze monteurs. 

Installatiebedrijf voor cv-storing 

Wij laten onze klanten niet in de kou staan en zijn daarom 24-7 oproepbaar voor storingen in Hoofddorp. Behalve het invullen van het storingsformulier is het ook mogelijk telefonisch uw storing aan ons door te geven. Storingen die voor 18.00 aan ons zijn gemeld, worden dezelfde dag nog vakkundig opgelost. In andere gevallen komen we de eerstvolgende dag zo snel mogelijk bij u. 

Bij twijfel over uw veiligheid is haast geboden. Voor een spoedeisende situatie vragen wij u telefonisch met ons in contact te komen.  

Hulp bij cv-ketel storing Hoofddorp 

Mampaey biedt diverse abonnementen voor cv-storingen en onderhoud aan uw cv-ketel in Hoofddorp. Kies u voor een all-in onderhoudscontract, dan is een vast bedrag per maand uw garantie voor het verhelpen van storingen zonder voorrijkosten of uurloon. Benieuwd welk contract in uw situatie het meest voordelig is? Neem contact met ons op en laat u adviseren. 

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Hoofddorp

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in