Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Tilburg? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Tilburg

CV ketel storing in Tilburg? Mampaey helpt u uit de brand!

Ervaart u problemen met uw verwarming of heeft u geen warm water meer uit de kraan in Tilburg? Schakel Mampaey Installatiebedrijven in om dit snel en effectief op te lossen. Wij zijn 24/7 beschikbaar om u bij te staan bij elk probleem met uw verwarmingssysteem. Veel storingen aan uw verwarmingsinstallatie hoeven niet te leiden tot een vervanging; ze kunnen vaak vakkundig gerepareerd worden. Als ervaren CV-installateur in Tilburg hebben we de expertise om elke storing aan te pakken. Onze service is aangepast aan uw specifieke behoeften en we bieden graag advies om toekomstige problemen te voorkomen, waaronder een CV ketel storing in Tilburg

Hier uw storing melden

Uw CV ketel storing in Tilburg melden bij Mampaey

Bij Mampaey zijn er meerdere opties om een CV ketel storing te melden. U kunt ons telefonisch bereiken of het storingsformulier op onze website gebruiken door naar 'Storing melden' te gaan. Als u de storing voor 18:00 uur meldt, zorgen wij ervoor dat we dezelfde dag nog bij u langskomen. Meldingen na 18:00 uur worden de volgende dag direct behandeld. In het geval van een urgente of gevaarlijke situatie in Tilburg, zorgen wij voor een onmiddellijke respons, omdat uw veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. 

Hier uw storing melden

Een CV ketel storing in Tilburg verhelpen

Bij een storing is het belangrijk dat u eerst het onderstaande controleert: 

  • Controleer of de druk klopt. De meter waarop u dit kan controleren kunt u meestal vinden in de badkamer of bij het toestel zelf. De druk moet 2 bar zijn. Bij een druk lager dan 1,3 bar functioneert uw cv-ketel meestal niet meer. Bij de tips kunt u vinden hoe u uw cv-installatie moet bijvullen. 
  • Controleer of er gas aanwezig is. Dit kunt u doen door te kijken of uw gasfornuis het doet. Als u geen gasfornuis heeft dan kunt u dit niet controleren. 
  • Controleer of de cv-ketel is voorzien is van elektriciteit. Doen uw lichten het? Zo ja, controleer dan of er spanning op het stopcontact staat waar de stekker van de cv-ketel inzit. Dit kunt u doen door de stekker van een ander elektrisch apparaat in het stopcontact te steken waar de cv-ketel inzit. 
  • Als er voldoende druk is, er is gas en elektriciteit aanwezig dan kunt u nog proberen uw toestel te resetten met de resetknop op het toestel. 

Wanneer de bovenstaande checklist er niet voor zorgt dat de storing is verholpen, dan kunt u de storing met de onderstaande button direct melden. 

Hier uw storing melden

Neem contact op bij een CV ketel storing in Tilburg

Mampaey biedt de mogelijkheid om speciale abonnementen af te sluiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld het All-in onderhoudscontract van uw CV ketel. Met een klein bedrag per maand kunnen wij ervoor zorgen dat uw ketel optimaal functioneert. Toch last van een CV ketel storing in Tilburg? Bij bepaalde abonnementen wordt een storing gratis opgelost. Mampaey biedt u:

  • Tips
  • Snelle hulp bij storingen
  • Professionele oplossingen
  • Eerlijk advies
  • Onderhoudsabonnement op maat

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Tilburg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen