Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Utrecht? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Utrecht

CV ketel storing in Utrecht? Schakel dan direct Mampaey in!

Heeft u een CV ketel storing in Utrecht? Schakel dan direct Mampaey in, onze specialisten staan voor u klaar om de storing direct te verhelpen. Mampaey Installatiebedrijven staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om een CV ketel storing snel, effectief te kunnen verhelpen. Een CV ketel storing is erg vervelend. Geen warm water meer uit de kraan en ook de verwarming die niet meer warm wordt. Wanneer u een storing heeft in uw CV-ketel hoeft deze niet direct te worden vervangen, de meeste storingen kunnen worden opgelost. Als CV-installateur in de regio Utrecht beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om alle storingen op te lossen. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Uiteraard kunnen wij ook tips geven om een CV ketel storing in de toekomst te kunnen voorkomen.

Hier uw storing melden

Uw CV ketel storing in Utrecht melden bij Mampaey

Bij Mampaey kunt u een CV ketel storing op verschillende manieren melden. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ook het storingsformulier invullen bij Storing melden. Wanneer uw storing voor 18:00 uur binnenkomt, dan komen wij dezelfde dag nog langs. Meld u een storing na 18:00 uur? Dan komen wij de dag erna direct langs. Is er een gevaarlijke of spoedeisende situatie in Utrecht en moet de CV ketel storing direct verholpen worden? Dan komen wij natuurlijk direct. Veiligheid staat immers voorop!

Hier uw storing melden

Een CV ketel storing in Utrecht verhelpen

Wanneer u een storing heeft in de CV ketel is het belangrijk dat u eerst het onderstaande controleert:

  • Controleer of de druk klopt. De meter waarop u dit kan controleren kunt u meestal vinden in de badkamer of bij het toestel zelf. De druk moet 2 bar zijn. Bij een druk lager dan 1,3 bar functioneert uw cv-ketel meestal niet meer. Bij de tips kunt u vinden hoe u uw cv-installatie moet bijvullen.
  • Controleer of er gas aanwezig is. Dit kunt u doen door te kijken of uw gasfornuis het doet. Als u geen gasfornuis heeft dan kunt u dit niet controleren.
  • Controleer of de cv-ketel is voorzien is van elektriciteit. Doen uw lichten het? Zo ja, controleer dan of er spanning op het stopcontact staat waar de stekker van de cv-ketel inzit. Dit kunt u doen door de stekker van een andere elektrisch apparaat in het stopcontact te steken waar de cv-ketel inzit.
  • Als er voldoende druk is, er is gas en elektriciteit aanwezig dan kunt u nog proberen uw toestel te resetten met de resetknop op het toestel.

Wanneer de bovenstaande checklist er niet voor zorgt dat de storing is verholpen, dan kunt u de storing met de onderstaande button direct melden.

Hier uw storing melden

CV ketel storing in Utrecht gratis laten verhelpen met een abonnement

Mampaey biedt de mogelijkheid om speciale abonnementen af te sluiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld het All-in onderhoudscontract van uw CV ketel. Met een klein bedrag per maand kunnen wij ervoor zorgen dat uw ketel optimaal functioneert. Toch last van een CV ketel storing in Utrecht? Bij bepaalde abonnementen wordt een storing gratis opgelost. Mampaey biedt u:

  • Tips
  • Snelle hulp bij storingen
  • Professionele oplossingen
  • Eerlijk advies
  • Onderhoudsabonnement op maat

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Utrecht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen