Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Stroomversnelling voor het energienotaloos maken van woningen in Amsterdam en omgeving
Amsterdam

Stroomversnelling voor het energienotaloos maken van woningen in Amsterdam en omgeving

Stroomversnelling voor het energienotaloos maken van woningen in de buurt van Amsterdam en omgeving? Op zoek naar een installatiebedrijf in de buurt van Amsterdam dat aangesloten is bij Stroomversnelling? Dan moet u beslist bij Mampaey zijn. Mampaey is een installatiebedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met het installeren en onderhouden van technische installaties. Wij gaan op een zeer persoonlijke wijze om met onze klanten en relaties. Daarnaast beschikt ons team over veel ervaring en geven altijd deskundig advies. Doordat wij over alle expertise beschikken kunnen wij een traject van A t/m Z uitvoeren. Dit doen wij voor verschillende opdrachtgevers, van particulieren tot bedrijven en ziekenhuizen. Benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen? Meer informatie over Stroomversnelling? Neem dan contact op of bekijk onze website. Wij zijn werkzaam in de buurt van Amsterdam en de rest van ons land.

Wat is stroomversnelling?

Stroomversnelling is een netwerk van bedrijven en organisaties in de buurt van Amsterdam en de rest van Nederland die samenwerken aan het ontwikkelen van o.a. NOM producten. In 2015 is deze vereniging speciaal opgericht om NOM verder te brengen en mogelijk te maken voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Door bepaalde installaties toe te passen en aanpassingen te doen aan woningen zullen deze veranderen in energienotaloza woningen. Het is de bedoeling dat woningen net zoveel energie opwekken als verbruiken.

NOM volgens Stroomversnelling

NOM is een initiatief van Stroomversnelling. Als een woning het NOM keurmerk bevat betekend dit dat de woning evenveel of zelfs meer energie opwekt dan dat er nodig is voor het huis. Dit kunnen wij realiseren in Amsterdam en omgeving met o.a.:

  • Zonnepanelen
  • Andere eigen energieopwek technieken
  • Isolatie
  • Slimme installaties

Mampaey is een vooruitstrevend bedrijf in de buurt van Amsterdam als het gaat om innovatie. Wij streven naar duurzaam en comfortabel wonen en werken. Meer informatie over Stroomversnelling, NOM of heeft u andere vragen? U kunt ons telefonisch bereiken. Ook vertellen wij u meer over ons bedrijf op onze website.

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Duurzame installatietechniek | Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in