Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Stroomversnelling voor het energienotaloos maken van woningen in Tilburg en omgeving
Tilburg

Duurzame installatietechniek laten uitvoeren bij uw woning in Tilburg en omgeving

Bent u in Tilburg of omgeving op zoek naar een installatiebedrijf dat deel uitmaakt van het netwerk Stroomversnelling, gericht op het energieneutraal maken van woningen? Dan is Mampaey de juiste keuze voor u. Mampaey is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van technische installaties. We benaderen onze klanten en relaties op een persoonlijke manier en ons ervaren team biedt altijd deskundig advies. We beschikken over de nodige expertise om projecten van begin tot eind te begeleiden voor diverse opdrachtgevers, waaronder particulieren, bedrijven en ziekenhuizen. Wilt u meer weten over wat we kunnen bieden of heeft u vragen over Stroomversnelling? Neem contact op of kijk verder op onze website. Wij doen aan duurzame installatietechniek in Tilburg en door heel Nederland. 

Wat is stroomversnelling? 

Stroomversnelling is een netwerk van bedrijven en organisaties in en rond Tilburg, evenals in de rest van Nederland, dat zich richt op de ontwikkeling van NOM-producten. Opgericht in 2015, heeft deze vereniging als doel het realiseren van Nul-op-de-Meter (NOM) woningen zowel in nieuwbouw als bestaande bouw mogelijk te maken. Door specifieke installaties te implementeren en aanpassingen aan woningen uit te voeren, worden deze getransformeerd in energienotaloze woningen die evenveel energie opwekken als ze verbruiken. Woningen met het NOM-keurmerk wekken zelfs evenveel of meer energie op dan nodig is voor de woning zelf, een initiatief dat wij in Tilburg en omgeving kunnen realiseren. 

Dit kunnen wij realiseren met o.a.: 

  • Zonnepanelen 
  • Andere technieken op het gebied van energie opwekken 
  • Isolatie 
  • Slimme installaties 

Waarom werken wij duurzaam? 

Onze toewijding aan duurzaamheid is verankerd in zowel wettelijke verplichtingen als een diepe bezorgdheid voor het milieu. Hier zijn enkele redenen waarom wij duurzaam werken: 

  • Wettelijke Naleving: We houden ons aan strikte milieuvoorschriften en -normen die vereisen dat we duurzame praktijken implementeren in al onze projecten. 
  • Milieubewustzijn: We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door energie-efficiënte en milieuvriendelijke technologieën toe te passen. 
  • Verantwoordelijkheid voor de planeet: Het is onze missie om bij te dragen aan een schonere wereld. Door duurzaam te werken, helpen we het bewustzijn over milieu-impact te vergroten en stimuleren we een groenere toekomst. 
  • Toekomstgerichte Innovaties: We gebruiken de nieuwste technologieën en materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook helpen de levensduur en efficiëntie van installaties te verbeteren. 

Deze principes vormen de kern van ons bedrijf en motiveren ons om voortdurend te zoeken naar nieuwe manieren om duurzaamheid in al onze activiteiten te integreren. 

Voor duurzame installatietechniek, neem contact op! 

Woont u in Tilburg of omgeving en bent u op zoek naar een installatiebedrijf? Mampaey is uw ideale partner. Wij zijn experts in het ontwerpen en implementeren van duurzame oplossingen die uw woning niet alleen energieneutraal maken, maar ook bijdragen aan een vermindering van uw energiekosten en een verhoogd wooncomfort. Van zonnepanelen en isolatie tot slimme installaties, wij hebben de kennis en ervaring om uw woning volledig duurzaam te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies of bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen met diensten rondom duurzame installatietechniek. 

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Duurzame installatietechniek | Tilburg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen