Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Energie neutraal

Energieneutraal huis bereiken 

Wilt u ook voldoen aan de eisen voor een energieneutraal huis, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen nood, Mampaey is specialist op het gebied van energieneutraal wonen. Wij geven energieadvies in de installatietechniek en zorgen bij u thuis voor: 

  • Gezondheid 
  • Comfort 
  • Bewust leven 
  • Zuinigheid 
  • Energiebesparing 

De traditionele cv-ketel maakt steeds meer plaats voor energieneutrale alternatieven, waaronder vloerverwarming, zonnepanelen, HR-glas en goede isolatie. Kiest u toch voor een nieuwe cv-ketel, dan sluit u bij ons heel eenvoudig uw onderhoudscontract voor cv-ketel af. Wij vertellen u graag over de moderne, energiezuinige en duurzame cv-ketels. Wat in uw situatie nodig is voor energieneutraal wonen, bespreken we graag met u. Vul het contactformulier in om dit in gang te zetten. Zie het als de eerste belangrijke stap in de richting van uw energiezuinig huis. 

Energieneutraal in de utiliteit   

Niet alleen panden met een woonbestemming zijn gebaat bij energieadvies in de installatietechniek. Ook voor bedrijfspanden, ziekenhuizen, parkkeergarages en andere utiliteitsgebouwen is energieadvies belangrijk. Met een deskundig advies over energie verlaagt u het energieverbruik van uw vastgoed en gebruikt u het financiële voordeel naar wens voor duurzame toepassingen als een warmtepompinstallatie of andere duurzame klimaatinstallatie. Verlaag actief de impact van uw gebouw door gebruik te maken van de expertise van Mampaey, uw allround klimaatinstallateur. 

Energieadvies in de installatietechniek 

Zomaar beginnen met het besparen van energie raden wij niet aan. Een passende oplossing voor kantoren en woningen begint bij een professioneel energieadvies dat helemaal is afgestemd op uw situatie. We brengen in kaart wat uw huidige energieverbruik is, welke vorm van verwarming u nu gebruikt en wat bij u nodig is om energieneutraal te wonen of te werken. Deze eenmalige investering betaalt zich al snel terug door een lagere energierekening, toename in duurzaamheid en meer comfort in uw woning of bedrijfspand. Zelf ervaren hoe wij u van energieadvies voorzien? Wij vragen u de eerste stap te nemen door met ons in contact te komen. Vanaf dat moment nemen wij het graag van u over. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Energie neutraal

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in