Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Energie neutraal voor lage energiekosten! Wij helpen u daarmee
Energie neutraal

Energie neutraal voor lage energiekosten! Wij helpen u daarmee

Energie neutraal advies van een specialist? Wilt u ook voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van energiebesparing? Het team van technisch installatiebedrijf Mampaey is u graag van dienst. Wij zijn namelijk al vele jaren actief in het onderhouden, repareren, beheren en installeren van verschillende technische installaties voor diverse klanten. Wij hebben de benodigde machines, middelen en know how dat wij in kunnen zetten voor een energie neutraal pand. Dit draagt bij aan optimaal woon- en werkcomfort en kostenbesparing. Daarnaast stelt de overheid steeds strengere eisen aan zowel nieuwbouw- als bestaande woningen. Wij kennen deze eisen als geen ander. Meer informatie over de voorwaarden van energie neutraal zijn? Speciale vragen of wensen? Wij helpen u graag!

Een energie neutraal huis

Wilt u graag een energie neutraal huis? Graag nemen wij passende maatregelen om dit voor u te kunnen realiseren. Dit draagt bij aan:

  • Gezondheid
  • Comfort
  • Bewust leven
  • Zuinigheid
  • Energie besparing

Doordat wij al vele jaren actief zijn in installatietechniek onderscheiden wij ons binnen de markt. Wij weten als geen ander dat we moeten zoeken naar alternatieve verwarmingstechnieken om duurzaamheid te kunnen waarborgen. Zo kunnen wij goede isolatie, HR glas, zonnepanelen en vloerverwarming verzorgen. Dit zullen wij zo installeren dat het bijdraagt aan een energie neutrale toekomst. Meer weten? Op onze website krijgt u een indruk van ons bedrijf. Ook kunt u een afspraak maken. Wij komen graag langs.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Energie neutraal

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in