Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Energie neutraal huis of kantoor in de buurt van Delft met installaties van Mampaey
Delft

Energie neutraal huis of kantoor in de buurt van Delft met installaties van Mampaey

Woning of kantoorpand energie neutraal in Delft? Een huis of kantoorpand dat lage energiekosten heeft? Als technisch installatiebedrijf in de buurt van Delft houdt Mampaey zich bezig met het installeren, onderhouden en beheren van technische installaties. Daarbij staat duurzaamheid en energie neutraal centraal. Door onze jarenlange ervaring in deze branche hanteren wij een multidisciplinaire aanpak. Dit draagt bij aan optimaal woon- en werkcomfort. In ons land komen er steeds meer energie neutrale woningen. Vooral in nieuwbouw is dit veel te zien. Ook kunnen wij bestaande woningen zo aanpassen dat het energieverbruik laag is. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit in Delft en omgeving binnen de nieuwbouwmarkt en renovatie- en vervangingsmarkt. Graag betekenen wij ook iets voor u.

Onderdelen energie neutrale woning

Veel nieuwbouw woningen zijn energie neutraal. Dit betekend dat het bijvoorbeeld de volgende onderdelen bevat:

  • Goede isolatie
  • Vloerverwarming
  • HR++ glas
  • Ventilatiesysteem
  • Zonnepanelen

Al deze installaties kunnen wij voor onze klanten in de buurt van Delft installeren en onderhouden. Wat wij ook uitvoeren, wij stellen altijd als doel een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers. Wij hebben alle benodigde expertise ruimschoots in huis door ons specialistische bouwteam. Graag stellen wij ons aan u voor.

Voordelen energie neutraal huis

Energie neutraal bouwen heeft de toekomst in ons land. Daar spelen wij goed op in. Het hebben van een energie neutraal huis heeft verschillende voordelen. Zo zullen de energiekosten naar beneden gaan of zelfs helemaal verdwijnen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Daarnaast bent u er zeker van dat u voldoet aan de voorwaarden van energie neutrale woningen. In 2020 moeten alle woningen namelijk energie neutraal zijn. Benieuwd of uw woning in de buurt van Delft aan deze eisen voldoet? Of wilt u weten welke aanpassingen er gedaan moeten worden om ook aan de eisen van een energie neutrale woning te voldoen? Maak dan een afspraak met Mampaey in de buurt van Delft.

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Energieneutraal huis | Delft

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in