Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Ketenpartner Mampaey voor al uw (urgente) installatie werkzaamheden
Ketenpartner

Ketenpartner Mampaey voor al uw (urgente) installatie werkzaamheden

Ketenpartner nodig voor installatiewerkzaamheden? Klimaatbeheersing in uw kantoor of woning? Wat uw wensen ook zijn, Mampaey is een bekende ketenpartner en gespecialiseerd installatiebedrijf. Prettig wonen en werken begint bij goede installaties. Een aangenaam binnenklimaat speelt een belangrijke rol. Wij weten als geen ander als ketenpartner wat hiervoor nodig is. Vanuit onze verschillende vestigingen kunnen wij installatiewerkzaamheden voor klanten in het hele land verzorgen. Wilt u een nieuwe CV ketel? Is deze aan ouderhoud of reparatie toe? Werken bepaalde installaties niet naar behoren? Graag zijn wij u van dienst. Meer over onze verschillende diensten leest u op onze website. Als ketenpartner zijn wij zowel particulieren als bedrijven van dienst.

Voordelen van ketenpartner Mampaey

Veel klanten zijn u voorgegaan met het kiezen van Mampaey als ketenpartner. Wij beschikken namelijk over een team specialisten die voor diverse installatiewerkzaamheden inzetbaar zijn. Met de benodigde kennis, ervaring, middelen en certificering voeren wij uw wensen uit. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Als ketenpartner voeren wij onze werkzaamheden uit in de:

Heeft u een storing? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij zijn 24/7 beschikbaar om storingen te verhelpen. Neem daarvoor contact op met onze helpdesk. Meer informatie over Mampaey als ketenpartner? Bekijk onze website.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Ketenpartner

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in