Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Ketenpartner Mampaey voor klimaatbeheersing en installatiewerkzaamheden in Leiden en de rest van ons land
Leiden

Ketenpartner Mampaey voor klimaatbeheersing en installatiewerkzaamheden in Leiden en de rest van ons land

Ketenpartner nodig in de buurt van Leiden voor installatiewerkzaamheden? Mampaey is een professioneel installatiebedrijf met de focus op werken en wonen in een prettig klimaat. Als ketenpartner in de installatiebranche zorgen wij ervoor dat mensen zich prettig voelen door het klimaat en de ventilatie. Vanuit onze vestigingen in Dordrecht en Haarlem zijn wij diverse klanten in heel Leiden en Nederland van dienst met installatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om het installeren van een CV ketel of het onderhouden van uw ventilatie installatie, wij verzorgen dit graag voor zowel de zakelijke als particulieren markt. Op onze website kunt u meer lezen over wat wij als ketenpartner voor u kunnen betekenen.

Ketenpartner voor verschillende deelsegmenten

Als ketenpartner in de buurt van Leiden bieden wij onze installatiewerkzaamheden aan in verschillende deelsegmenten zoals:

Dit kunnen wij realiseren door de krachten te bundelen van onze specialismen, kennis en ervaring. Binnen onze bedrijven is er een hoge mate van technische deskundigheid aanwezig. Dit kan gaan om koeling, verwarming, regeltechniek maar ook luchtbehandeling en ventilatie.

Waarom Mampaey in de buurt van Leiden als ketenpartner?

Mampaey wordt veel gekozen als ketenpartner in de buurt van Leiden door onze onderscheidende factoren. Wij kunnen verschillende installatie projecten met onze eigen mensen uitvoeren door de vele kennis die binnen ons bedrijf aanwezig is. Met onze manier van werken zullen wij de wensen van onze klanten overtreffen en ons onderscheiden als ketenpartner. Door onze rijke historie in de installatiebranche hebben wij ons bewezen als installatiebedrijf. Graag vertalen wij uw wensen naar installaties die zorgen voor meer comfort in werk- en woningomgevingen. Meer hierover vertellen wij u graag. Neem gerust contact met ons op. Wij komen langs in de buurt van Leiden en omgeving.

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Ketenpartner | Leiden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen