Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Klimaatbeheersing door het team van Mampaey voor optimaal woon- en werkcomfort
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing in woning en kantoor 

Mampaey realiseert doeltreffende en klimaatbeheersing voor optimaal woon- en werkgenot. Wij passen duurzame klimaatinstallaties toe en houden daarbij rekening met: 

  • Uw wensen 
  • De omgeving 
  • De situatie 
  • Het pand 
  • De opdrachtgever 

Duurzame installatietechniek draagt bij aan comfortabel werken en wonen en zorgt voor een lage energierekening. In kantoren met een aangename klimaatbeheersing is het ziekteverzuim niet alleen lager, maar u laat uw medewerkers in een gezond werkklimaat hun werk uitvoeren. Wij staan onder andere voor u klaar als het gaat om zakelijk advies, duurzame installatietechniek en klimaatbeheersing. Bij twijfel over de werking van installaties, zetten wij onze expertise in voor het doen van onderzoek, analyse en rapportage en het geven van een second opinion.   

Nul op de meter keurmerk 

Met de NOM, ook wel de nul op de meting keuring, bent u gegarandeerd van comfort, kwaliteit, gezondheid en een betere energieprestatie. Dit keurmerk laat zien dat in uw woning evenveel energie wordt opgewerkt als wordt verbruikt.  Over duurzaamheid gesproken. Laat ons een nul op de meter keuring uitvoeren en profiteer direct van de voordelen. Met duurzame installatietechniek in uw woning tilt u uw woongenot naar een hoger niveau, komt energieneutraal wonen steeds een stapje dichter bij en woont u onbezorgd met respect voor het milieu. Wij leveren een bijdrage aan klimaatbeheersing bij renovatie, nieuwbouw, de zakelijke markt en de vervangingsmarkt.  

Warmtepompinstallaties 

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van warmtepompinstallaties en ervaar deze duurzame manier van verwarmen en koelen in uw woning en kantoorpand. Het gebruik van gratis energie in de vorm van lucht of bodemwater laat nul op de meter direct een stuk dichterbij komen.  Weten wat duurzame installatietechniek u oplevert? Kom met ons in contact voor het stellen van uw vragen of het maken van een afspraak. Mampaey installatiebedrijven bedient bedrijfseigenaren en huisbezitters in heel Nederland. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Klimaatbeheersing

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in