Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing in woning en kantoor door Mampaey 

Mampaey realiseert doeltreffende maatregelen voor optimaal woon- en werkgenot. Wij passen duurzame klimaatinstallaties toe en houden daarbij rekening met:  

  • Uw wensen  
  • De omgeving  
  • De situatie  
  • Het pand  
  • De opdrachtgever  

Duurzame installatietechniek draagt bij aan comfortabel werken en wonen en zorgt voor een lage energierekening. In kantoren met een aangename klimaatbeheersing is het ziekteverzuim niet alleen lager, maar u laat uw medewerkers in een gezond werkklimaat hun werk uitvoeren. Wij staan onder andere voor u klaar als het gaat om zakelijk advies, duurzame installatietechniek en klimaatmaatregelen. Bij twijfel over de werking van installaties, zetten wij onze expertise in voor het doen van onderzoek, analyse en rapportage en het geven van een second opinion.    

Nul op de meter keurmerk  

Met de NOM, ook wel de nul op de meting keuring, bent u gegarandeerd van comfort, kwaliteit, gezondheid en een betere energieprestatie. Dit keurmerk laat zien dat in uw woning evenveel energie wordt opgewerkt als wordt verbruikt.  Over duurzaamheid gesproken. Laat ons een nul op de meter keuring uitvoeren en profiteer direct van de voordelen. Met duurzame installatietechniek in uw woning tilt u uw woongenot naar een hoger niveau, komt energieneutraal wonen steeds een stapje dichter bij en woont u onbezorgd met respect voor het milieu. Wij leveren een bijdrage aan klimaatbeheersing bij renovatie, nieuwbouw, de zakelijke markt en de vervangingsmarkt.   

Warmtepompinstallaties  

Bij Mampaey hebben we diepgaande kennis en ervaring met warmtepompinstallaties, een kernonderdeel van moderne duurzame klimaatbeheersing. Deze systemen benutten de energie uit de lucht of het bodemwater - een kosteloze en hernieuwbare bron - om uw woning of kantoorpand te verwarmen en te koelen. Dit maakt niet alleen een significante vermindering van uw energierekening mogelijk, maar brengt ook het doel van nul op de meter binnen handbereik. Door te kiezen voor een warmtepomp, investeert u in de toekomst van uw pand door het verbruik van fossiele brandstoffen te verminderen en uw CO2-voetafdruk te verkleinen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en hoe duurzame installatietechniek uw comfort kan verhogen en bijdragen aan een groenere planeet? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw situatie. 

Klimaatbeheersing maatregelen nodig? Neem contact op 

Bent u klaar om de stap te zetten naar een duurzamer en comfortabeler binnenklimaat? Neem dan contact op met Mampaey. Of u nu specifieke vragen heeft, advies nodig heeft over de beste oplossingen rondom klimaatbeheersing voor uw situatie, of een afspraak wilt maken, ons team van experts is er om u te helpen. Mampaey bedient zowel bedrijfseigenaren als huiseigenaren door heel Nederland en is toegewijd aan het leveren van kwaliteit en duurzaamheid in elke opdracht. We heten u welkom!  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Klimaatbeheersing

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in