Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Klimaatbeheersing in woningen en kantoorpanden in Amsterdam en omgeving voor een prettig woon- en werkklimaat
Amsterdam

Klimaatbeheersing in Amsterdam

Duurzaamheid is belangrijk voor bestaande en nieuwe woonhuizen en kantoorpanden. Zowel bij renovatie als nieuwbouw is aandacht voor klimaatbeheersing vandaag de dag onmisbaar. U verlaagt hiermee de energiekosten en de aanwezigheid van duurzame installatietechniek, vergroot het woon- en werkgenot. Mampaey buigt zich al jaren over klimaatinstallaties in de breedste zin van het woord. Dit doen we ook bij u in Amsterdam. Om tot een passende oplossing te komen, houden wij hierbij altijd rekening met: 

  • De situatie 
  • De omgeving 
  • Uw wensen 
  • Het pand 
  • De opdrachtgever 

Duurzame installatietechniek in kantoren 

Waar gewerkt wordt, is een gezond klimaat essentieel. Het verhoogt de productiviteit, zorgt voor de benodigde energie en het houdt uw medewerkers gezond. Voor u als werkgever brengt klimaatbeheersing meerdere voordelen met zich mee. U ervaart een lager ziekteverzuim met een gezond werkklimaat en uw zakelijke energielasten dalen aanzienlijk. Met duurzame klimaatinstallaties in Amsterdam straalt u uit dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Maak gebruik van onze kennis en vraag ons om zakelijk advies. Zo weet u direct wat duurzame installatietechniek in uw geval inhoudt, maar ook wat het u gaat kosten. 

NOM keuring in Amsterdam 

Met de nul op de meting keuring (NOM) voldoet u aan de eisen voor kwaliteit, comfort, gezondheid en energieprestatie. Is uw woning voorzien van dit keurmerk, dan is hiermee duidelijk dat in uw huis in Amsterdam net zoveel energie wordt opgewerkt als verbruikt. Hoge energiekosten vormen een groot deel van de maandelijkse uitgaven. Laat energieneutraal wonen ook voor u werkelijkheid worden en begin met klimaatbeheersing in de vorm van duurzame klimaatinstallaties. Mampaey voert bij u de nul op de meting keuring uit en plaatst naar wens warmtepompinstallaties en andere duurzame installatietechniek. Alles voor optimale klimaatbeheersing. Neemt u contact met ons op en mogen wij ons binnenkort uw klimaatinstallateur in Amsterdam noemen?  

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Klimaatbeheersing | Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in