Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Klimaatbeheersing in woningen en kantoorpanden in Delft en omgeving voor een prettig woon- en werkklimaat
Delft

Klimaatbeheersing in woningen en kantoorpanden in Delft en omgeving voor een prettig woon- en werkklimaat

Klimaatbeheersing in woningen en kantoren in Delft en omgeving spelen een belangrijk onderdeel voor een aangenaam woon- en werkcomfort. Mampaey is gespecialiseerd in het geven van advies en streeft naar doeltreffende en optimale klimaatbeheersing voor zowel particulieren als bedrijven in Delft en de rest van ons land. Met verschillende klimaatsystemen zoals een CV ketel of een verwarmingsinstallatie wordt een gezond binnenklimaat gecreëerd. Welke systemen wij aanleggen hangt af van uw woon- en werkwensen op het gebied van klimaat. Om dit in kaart te brengen komen wij graag bij u langs. Tijdens een kennismaking bespreken we uw wensen en bekijken we de situatie. Aan de hand hiervan kunnen we een passend plan opstellen voor klimaatbeheersing voor zowel woningen als kantoren.

Klimaatbeheersing in woningen

Een prettig klimaat in woningen draagt voor een groot deel bij aan optimaal wooncomfort. Klimaatbeheersing is dus een belangrijk onderdeel van uw woning. Niet alleen een CV ketel bepaalt het comfort maar ook andere technische installaties zoals:

  • Koeling
  • Elektrotechniek
  • Warmtepompen
  • Ventilatie
  • Verwarmingsinstallaties

Voor verschillende installatiewerkzaamheden kunt u ons in Delft en daarbuiten inschakelen. Werkt uw CV ketel niet naar behoren? Wilt u nieuwe verwarmingsinstallaties laten installeren? Wij verzorgen dit en andere werkzaamheden op het gebied van klimaatbeheersing op een manier die volledig aansluit bij uw woonwensen en bijdraagt aan wooncomfort. Dit doen wij al vele jaren waardoor wij uitgegroeid zijn tot een bekend begrip in de buurt van Delft.

Klimaatbeheersing in kantoren in Delft en omgeving

Ook in kantoren is het van belang dat het klimaat prettig is. Uit onderzoek is gebleken dat het ziekteverzuim aanzienlijk minder is wanneer het klimaat in kantoren prettig is. Met klimaatbeheersing draagt Mampaey hier graag aan bij. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wilt u een onderhoudscontract afsluiten zodat wij regelmatig controles en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voor klimaatbeheersing? Bekijk onze website of neem contact met ons op. Op onze professionele monteurs kunt u ten alle tijden vertrouwen. Zij zijn werkzaam in Delft en omgeving en staan graag voor u klaar.

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Klimaatbeheersing | Delft

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen