Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Klimaatbeheersing in woningen en kantoorpanden in Hoofddorp en omgeving voor een prettig woon- en werkklimaat
Hoofddorp

Duurzame installatietechniek in Hoofddorp 

Aandacht voor klimaatbeheersing en duurzame klimaatinstallaties is steeds meer de standaard en daar zijn we bij Mampaey maar wat blij mee. Door de toepassing van warmtepompinstallaties en andere vormen van duurzame installatietechniek verbeteren wij dagelijks het woon- en werkgenot, zo ook bij u in Hoofddorp. Als landelijk opererend installatiebedrijf doen we dit overal in Nederland vanuit onze betrokkenheid. Wij voelen ons betrokken bij u als klant, maar hebben ook respect voor het milieu. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Klimaatbeheersing in Hoofddorp 

Duurzame klimaatinstallaties zijn het antwoord op een gezond leef- en werkklimaat. Schone lucht  en klimaatbeheersing bereiken we door gebruik te maken van duurzame installatietechniek. Hoe we dit toepassen, is afhankelijk van: 

  • Het pand 
  • Uw wensen 
  • De situatie 
  • De omgeving 
  • De opdrachtgever 

We brengen de situatie nauw in kaart en stellen daarna een passend plan voor u op. Begin vandaag nog met verduurzamen en neem contact met ons op. Wij staan klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven die zakelijk advies nodig hebben voor duurzame klimaatinstallaties. 

Warmtepompinstallaties in Hoofddorp 

Gebruikmaken van grondwater en warmte uit de lucht is duurzaam. Het gebruik van warmtepompinstallaties zorgt voor energiebesparing en maakt het gebruik van gas overbodig. Klimaatbeheersing zonder gebruik van een cv-ketel begint bij klimaatinstallaties door een erkend installatiebedrijf is aangebracht. Dat is de reden waarom u met ons in contact komt. Met een duurzame warmtepompinstallatie komt nul op de meter al een stapje dichterbij. 

Nul op de meter keurmerk 

Met het NOM keurmerk op zak weet u dat voldaan is aan de eisen voor gezondheid, energieprestatie, comfort en kwaliteit. Het moment waarop u dit keurmerk in uw bezit heeft, wordt wonen in Hoofddorp nog fijner dan het al was. U verbruikt namelijk evenveel energie als u opwekt en dat getuigt van duurzaamheid. Onbezorgd wonen met respect voor het milieu wordt mogelijk door een beroep te doen op de kennis van Mampaey, het installatiebedrijf bij u in de buurt. Een persoonlijke aanpak, uitstekende kennis van klimaatbeheersing is waar u ons aan herkent. 

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Klimaatbeheersing | Hoofddorp

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in