Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
RGS installateur Mampaey heeft gezondheid, energiezuinigheid en veiligheid centraal staan
RGS installateur

RGS installateur Mampaey heeft gezondheid, energiezuinigheid en veiligheid centraal staan

RGS installateur inschakelen? Zorgeloos installaties laten installeren, onderhouden of repareren? Ervan verzekerd zijn dat het gewenste resultaat wordt behaald? Kies dan voor installatiebedrijf Mampaey. Mampaey is namelijk dé RGS installateur van de omgeving en beschikt over de benodigde kennis, ervaring en middelen om verschillende technische installaties te kunnen realiseren. Onze diensten zijn afgestemd op de wensen van onze klanten. Wij zien iedere opdracht als maatwerk. Kwaliteit, duurzaamheid en een tevreden klant is wat bij ons centraal staat. Zowel de zakelijke als particuliere klant kan met nieuwbouw en renovatie bij ons terecht. Wij beschikken over het VGO certificaat. Dit is ook wel het RGS certificaat en bewijst dat wij voldoen aan de gestelde eisen als RGS installateur. Graag vertellen wij u hier meer over.

Wat is een RGS installateur?

Bent u benieuwd wat een RGS installateur precies inhoudt en doet? RGS is een resultaatafspraak tussen verschillende uitvoerende partijen en opdrachtgevers. Zo wordt er gestreefd naar een kwalitatief beter eindresultaat en tevreden klanten. Dit geeft u als klant zekerheid. Daarnaast zorgen wij als RGS installateur voor:

  • Optimale kwaliteit
  • Efficiëntie
  • Kosten verlaging
  • Meer zekerheid
  • Rendementsverbetering

Als wij als RGS installateur installatiewerkzaamheden uitvoeren waarborgen wij kwaliteit. Daarnaast vinden wij optimaal woon- en werkcomfort voor onze klanten belangrijk. Wij vertalen kwaliteitsuitgangspunten naar technische installaties waarbij thema’s als gezondheid, energiezuinigheid en veiligheid centraal staan. Maak nu een afspraak!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

RGS installateur

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen