Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
RGS installateur in de buurt van Tilburg voor slimmer en beter resultaatgericht samenwerken 
Tilburg

RGS installateur in de buurt van Tilburg voor slimmer en beter resultaatgericht samenwerken

RGS, Resultaatgericht samenwerken? Daar is waar installatiebedrijf Mampaey in de buurt van Tilburg zich mee bezig houdt. Als installatiebedrijf bieden wij zowel zakelijke als particuliere klanten een totaalpakket aan diensten afgestemd op de eisen en wensen van de klant. RGS staat daarbij centraal. Hierbij gaat het o.a. om:

  • Tevreden klanten
  • Rendementsverbetering
  • Meer sturingsmogelijkheden
  • Continuïteit
  • Kwaliteit

Om onze klanten in de buurt van Tilburg en omgeving nog beter van dienst te kunnen zijn houden wij ons bezig met continu verbeteren. Dit zorgt voor een zorgt voor een kwalitatief beter eindresultaat en tevreden klanten.

Wat is RGS?

RGS is een resultaatafspraak tussen verschillende uitvoerende partijen en opdrachtgevers. Daarbij werken wij aan het continu verbeteren van onze werkwijze. Zo zijn wij gericht op het verlagen van de kosten, het streven naar optimale kwaliteit en het efficiënter laten verlopen van onze diensten/processen. Voor klanten in Tilburg en omgeving biedt RGS tevens zekerheid voor het behalen van de afgesproken resultaten.

RGS installateur met VGO certificaat

Als RGS installateur in de buurt van Tilburg heeft Mampaey als een van de eerste installatiebedrijven in ons land het VGO certificaat gehaald. Dit is ook wel het RGS certificaat. Dit certificaat bewijst dat wij voldoen aan de eisen van RGS. Vandaag de dag zijn wij continu bezig met het analyseren en optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Daarbij streven we naar perfecte afstemming en samenwerking tussen verschillende afdelingen.

Kwaliteit in woningen

Installatiewerkzaamheden verzorgd door Mampaey in de buurt van Tilburg waarborgt kwaliteit in woningen en optimaal wooncomfort. Wij vertalen kwaliteitsuitgangspunten naar technische installaties waarbij thema’s als gezondheid, energiezuinigheid en veiligheid centraal staan. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Op onze website vertellen wij u meer. Ook kunnen wij langskomen in Tilburg en omgeving.

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

RGS installateur | Tilburg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen