Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Stroomversnelling installatiebedrijf Mampaey
Stroomversnelling

Stroomversnelling installatiebedrijf Mampaey

Stroomversnelling installatiebedrijf? Zoekt u een installatiebedrijf dat lid is van stroomversnelling? Wilt u graag nieuwe installaties, advies over energiebesparing of heeft u andere wensen? Mampaey is een installatiebedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met het installeren en onderhouden van technische installaties. Als onderdeel van stroomversnelling hebben wij kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing hoog in het vaandel staan. Door dit te combineren met onze unieke service komen onze klanten bij ons terug en zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. Daarnaast beschikken wij over een team met veel kennis en ervaring. Met deze kennis kunnen wij opdrachten uitvoeren voor o.a. particulieren, bedrijven en ziekenhuizen. Comfortabel wonen en werken is waar wij graag ons steentje aan bijdragen.

Stroomversnelling voor NOM producten

Mampaey is aangesloten bij stroomversnelling. Dit is een netwerk van bedrijven en organisaties die samenwerken aan het ontwikkelen van o.a. NOM producten. Dit zijn o.a.

  • Slimme en zuinige installaties
  • Zonnepanelen
  • Andere energie opwek technieken
  • Isolatiemateriaal

Stroomversnelling zorgt er met deze materialen voor dat woningen zullen veranderen in energienotaloza woningen. Als een woning het NOM keurmerk bevat betekend dit dat de woning evenveel of zelfs meer energie opwekt dan dat er nodig is voor het huis. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Bijdragen aan een beter milieu en besparing op uw kosten? Schakel ons dan in. Graag kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Uw wensen worden omgezet in slimme en duurzame installaties die passen in uw situatie.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

Stroomversnelling

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in