Scroll naar de content
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
MP_projecten_0040
MP_projecten_0040
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
MP_projecten_0014
MP_projecten_0014
Zakelijk info
Tekst onderwijs

Hoe kan gebouwtechniek het onderwijsproces ondersteunen?

De Mampaey installatie bedrijven, sterk in onderwijs!

Elke dag wordt op uw school lesgegeven om leerlingen klaar te stomen voor een mooie toekomst. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een goed klimaat in de klas significante invloed heeft op de leerprestaties. Bovendien draagt een goed gebouw bij aan het comfort en welbevinden van leerlingen, personeelsleden en bezoekers. De Mampaey installatie bedrijven zorgt ervoor dat onderwijsinstellingen technisch goed functioneren.

Wij maken ons sterk voor gezonde klassen en efficiënte schoolgebouwen met optimale voorzieningen. De Mampaey installatie bedrijven heeft jarenlange ervaring met de realisatie van basisscholen, brede scholen, middelbare scholen, regionale opleidingscentra, hogescholen en universiteiten. De Mampaey installatie bedrijven  is een flexibele en betrouwbare partner voor de engineering en realisatie van uw onderwijsgebouw.

Het voordeel van een technische dienstverlener

Als innovatieve technisch dienstverlener kan De Mampaey installatie bedrijven alle facetten van de techniek in een onderwijsgebouw verzorgen. Denk aan klimaatinstallaties en stroomvoorziening, maar ook aan het realiseren van een volledige ICT-infrastructuur, professionele keukeninstallaties of een complex beveiligingssysteem in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers.

Een stille kracht in uw onderwijs

De Mampaey installatie bedrijven biedt u een totaalpakket. Bovendien heeft De Mampaey installatie bedrijven veel onderwijsinstellingen als klant, waardoor wij weten wat u belangrijk vindt. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing bijvoorbeeld altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit om de dagelijkse gang van zaken in de school zo min mogelijk te verstoren.

Mampaey logo
Mampaey

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Zoeken

Tekst tijdelijke popup
Mampaey logo
Mampaey