Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst onderwijs

Hoe kan gebouwtechniek het onderwijsproces ondersteunen?

De Mampaey installatie bedrijven, sterk in onderwijs!

Elke dag wordt op school lesgegeven om leerlingen klaar te stomen voor een mooie toekomst. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een goed klimaat in de klas significante invloed heeft op de leerprestaties. Bovendien draagt een goed gebouw bij aan het comfort en welbevinden van leerlingen, personeelsleden en bezoekers. De Mampaey installatie bedrijven zorgt ervoor dat onderwijsinstellingen technisch goed functioneren.

Wij maken ons sterk voor gezonde klassen en efficiënte schoolgebouwen met optimale voorzieningen. De Mampaey installatie bedrijven heeft jarenlange ervaring met de realisatie van basisscholen, brede scholen, middelbare scholen, regionale opleidingscentra, hogescholen en universiteiten. De Mampaey installatie bedrijven is een flexibele en betrouwbare partner voor de engineering en realisatie van uw onderwijsgebouw.

Een stille kracht in uw onderwijs

De Mampaey installatie bedrijven biedt u een totaalpakket. Bovendien heeft De Mampaey installatie bedrijven veel onderwijsinstellingen als klant, waardoor wij weten wat u belangrijk vindt. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit, om de dagelijkse gang van zaken in de school zo min mogelijk te verstoren.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in