Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst utiliteits en industrie

Utiliteit en industrie

Diensten

Mampaey voert voor het marktsegment utiliteit en industrie werkzaamheden uit voor zowel de nieuwbouwmarkt als de renovatie- en vervangingsmarkt op het gebied van:

  • Klimaat en overige werktuigbouwkundige installaties
  • Meet en regeltechnische installaties
  • Sanitaire installaties

Mampaey stelt zich ten doel om voor haar opdrachtgevers een betrouwbare partner te zijn bij het uitvoeren van haar diensten.

Projecten

Voor verschillende opdrachtgevers zoals overheidsinstellingen, zorginstellingen, schoolgemeenschappen, vastgoedbeheerders en aannemers hebben wij diverse projecten gerealiseerd. Ook voor:

  • Zorgcentra
  • Scholen
  • Kantoren
  • Winkelcentra
  • Parkeergarages
  • Musea

Het realiseren van een totaalproject, het ontwerpen van installaties, het afprijzen van bestekken of het verstrekken van een second opinion, Mampaey draagt altijd bij aan het comfort voor u en uw eindgebruikers.
Een efficiënte projectorganisatie zorgt voor een snelle en effectieve projectrealisatie. Alle inspanningen worden systematisch en procesgericht aangewend. Hierdoor is Mampaey in staat om alert, flexibel en efficiënt in te spelen op de continu veranderende omgeving.

Bouwteam

Als full service installatiebedrijf heeft Mampaey deze expertise ruimschoots in huis. Eén van de vele voordelen van een bouwteam is dat de klassieke tegenstelling tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en tussen verschillende opdrachtnemers kan worden weggenomen. Hiermee heeft u veel sneller en beter inzicht in wat u krijgt, wat resulteert in een veel beter verwachtingspatroon en afstemming onderling.

Service en onderhoud

Mampaey kan voor u de installatie beheren, indien gewenst op afstand, en onderhouden. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u vertrouwen op de dienstverlening van Mampaey! Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer. 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen