Scroll naar de content
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
MP_projecten_0040
MP_projecten_0040
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
MP_projecten_0014
MP_projecten_0014
Zakelijk info
Tekst vastgoed

Hoe kan gebouwtechniek uw bezettingsgraad verhogen?

Vastgoed verduurzamen. Hoe doe je dat?

BREEAM geeft een goed inzicht in hoe bestaande gebouwen te verduurzamen zijn. En dat is nodig, want de grootste verduurzamingopgave ligt in het aanpakken van de bestaande bouw.
De verduurzaming van gebouwen past De Mampaey installatie bedrijven niet alleen toe bij haar klanten.

De Mampaey installatie bedrijven houdt uw panden gewild

U beheert panden in allerlei soorten en maten voor een even zo breed scala aan gebruikers. Meedenken met uw huurders/gebruikers is voor u dagelijkse kost. Dat geldt ook voor ons: De Mampaey installatie bedrijven denken als totaalleverancier graag met u mee. Bezetting van uw panden is voor u cruciaal, daarom helpen wij u graag om uw panden zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te houden. Sleutelbegrippen daarbij zijn comfort, veiligheid, comfort en duurzaamheid!

Het voordeel van een technische dienstverlener

Als technisch dienstverlener kunnen De Mampaey installatie bedrijven werkelijk alle techniek in een gebouw verzorgen; van klimaatinstallaties en stroomvoorziening tot uitgebreide ICT-infrastructuur en computeraansluitingen. Ook voor het realiseren van professionele luchtbehandelingsinstallaties of een complexe beveiligingsinstallatie in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers bent u bij De Mampaey installatie bedrijven aan het juiste adres. De Mampaey installatie bedrijven zijn uw partner in gebouwtechniek!

Snel en geruisloos

De Mampaey installatie bedrijven bieden u een totaalpakket. Bovendien voeren wij onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit, om de dagelijkse gang van zaken in uw gebouw zo min mogelijk te verstoren. Heeft u verdere vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. 

Mampaey logo
Mampaey

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Zoeken

Tekst tijdelijke popup
Mampaey logo
Mampaey