Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst vastgoed

Hoe kan gebouwtechniek uw bezettingsgraad verhogen?

Vastgoed verduurzamen. Hoe doe je dat?

BREEAM geeft een goed inzicht in hoe bestaande gebouwen te verduurzamen zijn. En dat is nodig, want de grootste verduurzamingsopgave ligt in het aanpakken van de bestaande bouw.
De verduurzaming van gebouwen past De Mampaey installatie bedrijven niet alleen toe bij haar klanten.

De Mampaey installatie bedrijven houdt uw panden gewild

U beheert panden in allerlei soorten en maten voor een breed scala aan gebruikers. Meedenken met uw huurders/gebruikers is voor u dagelijkse kost. Dat geldt ook voor ons: De Mampaey installatie bedrijven denken als totaalleverancier graag met u mee. Bezetting van uw panden is voor u cruciaal, daarom helpen wij u graag om uw panden zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te houden. Sleutelbegrippen daarbij zijn comfort, veiligheid en duurzaamheid!

Het voordeel van een technische dienstverlener

Als technisch dienstverlener kunnen De Mampaey installatie bedrijven werkelijk alle techniek in een gebouw verzorgen van klimaatinstallaties. Ook voor het realiseren van professionele luchtbehandelingsinstallaties in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers, bent u bij De Mampaey installatie bedrijven aan het juiste adres. De Mampaey installatie bedrijven zijn uw partner in gebouwtechniek!

Snel en geruisloos

De Mampaey installatie bedrijven voeren onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit, om de dagelijkse gang van zaken in uw gebouw zo min mogelijk te verstoren. Heeft u verdere vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in