Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst zakelijke dienstverlening

Bij wie is uw gebouwtechniek in veilige handen, zodat u zich kunt richten op uw core-business?

De Mampaey installatie bedrijven: voor efficiënte en optimale kantoren. Engineering, realisatie en onderhoud van kantoren is één van de kernkwaliteiten van De Mampaey installatie bedrijven.

In de tachtig jaar van haar bestaan heeft De Mampaey installatie bedrijven talloze kantoren gerealiseerd, verbouwd en gerenoveerd.
U krijgt een op maat gesneden installatie, aangepast aan de wensen van de eindgebruiker.

Lage exploitatiekosten

Bij engineering en realisatie van installaties in kantoren heeft De Mampaey installatie bedrijven het uitgangspunt dat de eerste aanschaf van een installatie aantrekkelijk dient te zijn, zowel qua investering als voor de exploitatiekosten. De Mampaey installatie bedrijven is gespecialiseerd in energiezuinige, onderhoudsvriendelijke installaties met zo laag mogelijke kosten op de lange termijn.

De Mampaey installatie bedrijven biedt u onder meer energiezuinige verlichting, verwarming en koeling met behulp van een bodemopslagsysteem en geavanceerde gebouwbeheersystemen. Indien gewenst beheert u samen met De Mampaey installatie bedrijven de installatie op afstand. Wij doen ons best om storingen te verhelpen, nog voordat u ze in de gaten heeft.

Renovaties

Ook voor de renovatie van uw kantoorpand zijn De Mampaey installatie bedrijven de beste partner. Voor leegstaande kantoren én voor gebouwen die volop in bedrijf zijn. In dat laatste geval stemmen De Mampaey installatie bedrijven haar werkzaamheden nauwkeurig af op uw werkproces. Zo ondervindt u zo min mogelijk hinder van de renovatie, terwijl wij uw kantoor verbeteren voor een betere comfort en gebruiksgemak. Het feit dat De Mampaey installatie bedrijven thuis zijn in alle installatiedisciplines biedt daarbij extra voordeel.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - popup

Word jij onze nieuwe collega? Ontvang bij indiensttreding een tekenbonus van EUR 2500,- netto!

 

Contact opnemen