Scroll naar de content
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
MP_projecten_0040
MP_projecten_0040
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
MP_projecten_0014
MP_projecten_0014
Zakelijk info
Tekst Zorg

Hoe kunnen uw technische faciliteiten het zorgproces ondersteunen?

De techniek van De Mampaey installatie bedrijven maakt zorg mogelijk!

De Mampaey installatie bedrijven zijn al jaren een deskundige, ervaren partner voor organisaties in de gezondheidszorg. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud; zorginstellingen die kiezen voor De Mampaey installatie bedrijven worden 'ontzorgd' en kunnen zich voor 100% richten op het primaire zorgproces. De Mampaey installatie bedrijven loopt tevens voorop als het gaat om innovaties met als doel betere zorg met minder personeel. Een goed voorbeeld hiervan is het speciaal ontwikkelde 'Passende Zorg'.

Door in een vroeg stadium mee te denken over het combineren van techniek en bouwfysica werkt De Mampaey installatie bedrijven samen met u aan een optimale zorgverlening!

Slimme en duurzame installaties

De Mampaey installatie bedrijven combineert het gebruik van slimme, duurzame technieken met de mogelijkheden van de omgeving. Hierbij kunt u denken aan koudeopslag in de bodem waardoor geen koelmachines nodig zijn of bijvoorbeeld het gebruik van zonne-energie voor verwarming. Wij streven in alles naar duurzaamheid en toegevoegde waarde voor onze klanten. Oftewel, zo klein mogelijke topinstallaties met een zo hoog mogelijk rendement en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Het voordeel van een totaalinstallateur

In De Mampaey installatie bedrijven heeft u een kundige en betrouwbare partner gevonden die alle facetten van de installatietechniek voor u kan verzorgen. Van ICT infrastructuur tot stofvrije operatiekamers (cleanroomtechniek) en van watermist en sprinklertechniek tot de totale beveiliging van uw gebouwen. Uiteraard is De Mampaey installatie bedrijven up-to-date als het gaat om de laatste snufjes op het gebied van domotica en op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen (gebouwbeheer). 

In alles wat we doen staan uw vragen en wensen centraal. Wilt u meer weten over wat De Mampaey installatie bedrijven voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Mampaey logo
Mampaey

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Zoeken

Tekst tijdelijke popup
Mampaey logo
Mampaey