Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
Tekst Zorg

Hoe kunnen uw technische faciliteiten het zorgproces ondersteunen?

De techniek van De Mampaey installatie bedrijven maakt zorg mogelijk!

De Mampaey installatie bedrijven zijn al jaren een deskundige, ervaren partner voor organisaties in de gezondheidszorg. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud; zorginstellingen die kiezen voor De Mampaey installatie bedrijven worden 'ontzorgd' en kunnen zich voor 100% richten op het primaire zorgproces. De Mampaey installatie bedrijven loopt tevens voorop als het gaat om innovaties met als doel betere zorg met minder personeel. Een goed voorbeeld hiervan is het speciaal ontwikkelde 'Passende Zorg'.

Door in een vroeg stadium mee te denken over het combineren van techniek en bouwfysica, werkt De Mampaey installatie bedrijven samen met u aan een optimale zorgverlening!

Slimme en duurzame installaties

De Mampaey installatie bedrijven combineert het gebruik van slimme, duurzame technieken met de mogelijkheden van de omgeving. Hierbij kunt u denken aan koudeopslag in de bodem waardoor geen koelmachines nodig zijn, of bijvoorbeeld het gebruik van zonne-energie voor verwarming. Wij streven in alles naar duurzaamheid en toegevoegde waarde voor onze klanten. Oftewel, zo klein mogelijke topinstallaties met een zo hoog mogelijk rendement en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in