Scroll naar de content
werken-bij-mampaey-installatiebedrijven
MP_projecten_0040
Mampaey-installatie-bedrijven_kantoor_0051s
MP_projecten_0014

Mampaey houdt zich als RGS installateur bezig met resultaatgericht samenwerken in Boskoop en omgeving

RGS installateur in de buurt van Boskoop voor slimmer en beter resultaatgericht samenwerken RGS, Resultaatgericht samenwerken? Daar is waar installatiebedrijf Mampaey in de buurt van Boskoop zich mee bezig houdt. Als installatiebedrijf bieden wij zowel zakelijke als particuliere klanten een totaalpakket aan diensten afgestemd op de eisen en wensen van de klant. RGS staat daarbij centraal. Hierbij gaat het o.a. om:

  • Tevreden klanten
  • Rendementsverbetering
  • Meer sturingsmogelijkheden
  • Continuïteit
  • Kwaliteit

Om onze klanten in de buurt van Boskoop en omgeving nog beter van dienst te kunnen zijn houden wij ons bezig met continu verbeteren. Dit zorgt voor een zorgt voor een kwalitatief beter eindresultaat en tevreden klanten.

Als u kiest voor een RGS installateur in Boskoop, dan kiest u voor zekerheid voor het behalen van de afgesproken resultaten.

RGS is een resultaatafspraak tussen verschillende uitvoerende partijen en opdrachtgevers. Daarbij werken wij aan het continu verbeteren van onze werkwijze. Zo zijn wij gericht op het verlagen van de kosten, het streven naar optimale kwaliteit en het efficiënter laten verlopen van onze diensten/processen. Voor klanten in Boskoop en omgeving biedt RGS tevens zekerheid voor het behalen van de afgesproken resultaten.

Mampaey is één van de eerste RGS installateur met VGO certificaat!

Als RGS installateur in de buurt van Boskoop heeft Mampaey als een van de eerste installatiebedrijven in ons land het VGO certificaat gehaald. Dit is ook wel het RGS certificaat. Dit certificaat bewijst dat wij voldoen aan de eisen van RGS. Vandaag de dag zijn wij continu bezig met het analyseren en optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Daarbij streven we naar perfecte afstemming en samenwerking tussen verschillende afdelingen.

Maak vandaag nog een afspraak met Mampaey, dé RGS installateur van Boskoop en omgeving

Installatiewerkzaamheden verzorgd door Mampaey in de buurt van Boskoop waarborgt kwaliteit in woningen en optimaal wooncomfort. Wij vertalen kwaliteitsuitgangspunten naar technische installaties waarbij thema’s als gezondheid, energiezuinigheid en veiligheid centraal staan. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Op onze website vertellen wij u meer. Ook kunnen wij langskomen in Boskoop en omgeving.

Laat uw reactie achter

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Zoeken