Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
NOM, nul op de meter keuring verzorgd door het team van Mampaey
NOM nul op de meter

NOM, nul op de meter keuring verzorgd door het team van Mampaey

NOM, nul op de meter keuring laten verzorgen door een specialist? Besparen op uw energierekening? Schakel installatiebedrijf Mampaey dan in. Mampaey is een bekend begrip in de omgeving als installatiebedrijf en voert verschillende werkzaamheden uit. NOM, nul op de meter speelt een belangrijke rol bij ons. Wij houden ons bezig met diensten en installaties die bijdragen aan duurzaamheid en comfortabel wonen en werken. Benieuwd wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Een NOM, nul op de meter keuring uit laten voeren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een NOM, nul op de meter keuring of één van onze andere diensten, wij leveren maatwerk. Ons team beschikt over de benodigde kennis en ervaring en zet dit graag voor u in.

Wat is een NOM, nul op de meter keuring?

Het team van Mampaey kan een NOM, nul op de meter keuring uitvoeren. Een woning die een keurmerk bevat is een woning waarin net zoveel energie wordt opgewekt als wordt verbruikt. Dit gebeurt door middel van zon, wind en warmtepompen. Met een NOM, nul op de meter keurmerk bent u gegarandeerd van:

 • Comfort
 • Gezondheid
 • Kwaliteit
 • Betere energieprestatie

Voor zowel nieuwbouw als renovatie hebben wij de NOM, nul op de meter concepten in ons aanbod. Met slimme installaties kunt u genieten van optimaal comfort in uw woning of kantoor. Benieuwd hoe zo’n keuring verloopt? Meer weten over de kosten? Neem contact op. Graag dragen wij bij aan een energiezuinige woning. Tijdens een kennismaking vertellen wij u graag meer.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Mampaey logo
  Mampaey

  Stel uw vraag

  NOM nul op de meter

  Direct contact

  Direct contact

  Vul uw contactgegevens in