Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
NOM nul op de meter keurmerk voor een energieleverende woning in de buurt van Krimpen aan de Lek
Krimpen aan de Lek

NOM nul op de meter keurmerk voor een energieleverende woning in de buurt van Krimpen aan de Lek

NOM woning in de buurt van Krimpen aan de Lek? Wilt u ook een energieleverende woning? Nul op de meter, oftewel NOM is een bekend begrip wat centraal staat bij Mampaey. Als installatiebedrijf in de buurt van Krimpen aan de Lek houden wij ons namelijk bezig met het installeren en onderhouden van verschillende installaties die zorgen voor duurzaam en comfortabel wonen en werken. Doordat wij totaalinstallateur zijn kunnen wij voor zowel de particuliere als zakelijke markt technische installaties realiseren. Afhankelijk van de wensen van de klant leveren wij installaties die bijdragen aan comfort in woningen en kantoren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om comfort en installaties? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Of het nu gaat om het NOM keurmerk of het installeren van een nieuwe CV installatie, wij staan graag voor u klaar.

Wat is een NOM, nul op de meter woning?

U heeft het begrip wellicht eens gehoord, een NOM woning. Maar wat is dit precies? Een woning met het NOM keurmerk is een woning waarin net zoveel energie wordt opgewekt als wordt verbruikt. Deze energie kan worden opgewekt door o.a. warmtepompen, wind en zon. Wilt u ook graag een NOM woning in de buurt van Krimpen aan de Lek? Dan kunnen wij deze renoveren. Met bepaalde aanpassingen zorgen wij voor enorme woning verbetering en energiebesparing.

Voordelen nul op de meter

Een NOM woning heeft verschillende voordelen ten opzichte van woningen die wel een hoge energierekening hebben.

  • Veiliger
  • Onderhoudsarm
  • Gezonder binnenklimaat
  • Lagere woonlasten
  • Comfortabel

Ook profiteren van deze voordelen? Schakel ons dan in. Mampaey heeft jarenlange ervaring in de installatiebranche en zorgt voor een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Wij werken in Krimpen aan de Lek en de rest van ons land. Door de kennis in ons bedrijf kunnen wij het gehele traject verzorgen. Van advies tot installatie en onderhoud. Meer informatie? Wij komen langs in de buurt van Krimpen aan de Lek

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

NOM nul op de meter | Krimpen aan de Lek

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in