Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiƫnt

Klantgericht en efficiƫnt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Dirksland? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Dirksland

Schakel Mampaey direct in bij uw CV ketel storing in Dirksland!

CV ketel storing in Dirksland? Schakel dan direct Mampaey in, onze specialisten staan voor u klaar om de storing direct te verhelpen. Mampaey Installatiebedrijven staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om een CV ketel storing snel, effectief te kunnen verhelpen.

Een CV ketel storing is erg vervelend. Geen warm water meer uit de kraan en ook de verwarming die niet meer warm wordt. Wanneer u een storing heeft in uw CV-ketel hoeft deze niet direct te worden vervangen, de meeste storingen kunnen worden opgelost. Als CV-installateur in de regio Dirksland beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om alle storingen op te lossen. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Uiteraard kunnen wij ook tips geven om een CV ketel storing in de toekomst te kunnen voorkomen.

Hier uw storing melden

Uw CV ketel storing in Dirksland kunt u op diverse manieren melden bij Mampaey

Bij Mampaey kunt u een CV ketel storing op verschillende manieren melden. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ook het storingsformulier invullen bij Storing melden. Wanneer uw storing voor 18:00 uur binnenkomt, dan komen wij dezelfde dag nog langs. Meld u een storing na 18:00 uur? Dan komen wij de dag erna direct langs.

Is er een gevaarlijke of spoedeisende situatie in Dirksland en moet de CV ketel storing direct verholpen worden? Dan komen wij natuurlijk direct. Veiligheid staat immers voorop!

Hier uw storing melden

Mampaey komt bij u in Dirksland langs om de CV ketel storing te verhelpen

Wanneer u een storing heeft in de CV ketel is het belangrijk dat u eerst het onderstaande controleert:

  • Controleer of de druk klopt. De meter waarop u dit kan controleren kunt u meestal vinden in de badkamer of bij het toestel zelf. De druk moet 2 bar zijn. Bij een druk lager dan 1,3 bar functioneert uw cv-ketel meestal niet meer. Bij de tips kunt u vinden hoe u uw cv-installatie moet bijvullen.
  • Controleer of er gas aanwezig is. Dit kunt u doen door te kijken of uw gasfornuis het doet. Als u geen gasfornuis heeft dan kunt u dit niet controleren.
  • Controleer of de cv-ketel is voorzien is van elektriciteit. Doen uw lichten het? Zo ja, controleer dan of er spanning op het stopcontact staat waar de stekker van de cv-ketel inzit. Dit kunt u doen door de stekker van een andere elektrisch apparaat in het stopcontact te steken waar de cv-ketel inzit.
  • Als er voldoende druk is, er is gas en elektriciteit aanwezig dan kunt u nog proberen uw toestel te resetten met de resetknop op het toestel.

Wanneer de bovenstaande checklist er niet voor zorgt dat de storing is verholpen, dan kunt u de storing met de onderstaande button direct melden.

Hier uw storing melden

CV ketel storing in Dirksland gratis laten verhelpen met onderhoudsabonnement op maat

Wilt u meer zekerheid betreffende uw Cv Ketel? Nooit meer zonder warm water of een verwarmd huis zitten? Dan kunt u bij Mampaey een abonnement afsluiten. Dit houdt in dat u voor een klein maandelijks bedrag u altijd verzekerd bent van:

  • Tips
  • Snelle hulp bij storingen
  • Professionele oplossingen
  • Eerlijk advies
  • Onderhoudsabonnement op maat

Zo hebben wij bijvoorbeeld het All-in onderhoudscontract of voor de zakelijke klanten, bieden wij renovatie- en vervangingsdiensten aan.

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Dirksland

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in