Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Hellevoetsluis? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Hellevoetsluis

CV ketel storing in Hellevoetsluis? Schakel dan direct Mampaey in!

Een CV-ketel storing in Hellevoetsluis? Schakel direct de specialisten van Mampaey in! De specialisten van Mampaey staan voor u klaar on de CV-ketel storing in Hellevoetsluis direct te verhelpen. Om een storing snel en effectief te verhelpen is Mampaey installatiebedrijven 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Een cv-ketel storing is erg vervelend. Dit betekent namelijk; dat de verwarming niet warm wordt en ook geen warm water uit de kraan komt. U hoeft niet gelijk uw CV-ketel te vervangen, wanneer er zich een storting bevindt. De meeste CV-ketel storingen kunnen verholpen worden. Wij beschikken als CV-installateur over alle kennis en ervaring om alle storingen in Hellevoetsluis op te lossen. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw eisen en wensen. Uiteraard wil Mampaey u ook tips geven om een storing aan uw CV-ketel te voorkomen.

Hier uw storing melden

Uw CV-ketel storing in Hellevoetsluis melden bij Mampaey

U kunt uw CV-ketel storing in Hellevoetsluis op verschillende manieren bij Mampaey melden. U kunt het storingsformulier op onze website invullen en ook zijn wij telefonisch bereikbaar. Wij komen nog dezelfde dag langs, wanneer u uw storing voor 18:00 uur meldt. Na 18:00 uur komen wij zo snel mogelijk de dag erna langs. Is de CV-ketel storing in Hellevoetsluis gevaarlijk of een spoedeisende situatie? Dan komen wij natuurlijk direct naar u toe. Veiligheid staat immers voorop.

Hier uw storing melden

Een CV-ketel storing in Hellevoetsluis verhelpen

Heeft u een storing in uw CV-ketel? Dan is het belangrijk om eerst het onderstaande te controleren:

  • Controleer of de CV-ketel is voorzien is van elektriciteit. Om dit te controleren, kijkt u of uw lichten het doen. Zo ja, controleer dan of er spanning op het stopcontact staat waar de stekker van de cv-ketel inzit. Dit kunt u doen door de stekker van een ander elektrisch apparaat in het stopcontact te steken waar de cv-ketel inzit.
  • Controleer of de druk klopt. Meestal kunt u de meter waarop u dit kan controleren in de badkamer vinden of bij het toestel zelf. De druk moet 2 bar zijn. Bij een druk lager dan 1,3 bar functioneert uw cv-ketel meestal niet meer. Bij de tips kunt u vinden hoe u uw cv-installatie moet bijvullen.
  • Controleer of er gas aanwezig is. Dit kunt u doen door te kijken of uw gasfornuis het doet. Als u geen gasfornuis heeft dan kunt u dit niet controleren.
  • Als er voldoende druk is, er is gas en elektriciteit aanwezig dan kunt u nog proberen uw toestel te resetten met de resetknop op het toestel.

Wanneer de bovenstaande lijst u niet heeft geholpen met het oplossen van de storing, kunt u de storing met de onderstaande button direct melden.

Hier uw storing melden

CV-ketel storing in Hellevoetsluis gratis laten verhelpen met een abonnement

Mampaey biedt de mogelijkheid om speciale abonnementen af te sluiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld het All-in onderhoudscontract van uw cv-ketel. Doormiddel van een kleine bijdrage per maand zorgen wij ervoor dat uw CV-ketel optimaal blijft functioneren. Toch last van een CV-ketel storing in Hellevoetsluis? Bij bepaalde abonnementen wordt de storing gratige verholpen. Mampaey biedt u:

  • Eerlijk advies
  • Professionele oplossingen
  • Tips
  • Onderhoudsabonnement op maat
  • Snelle hulp bij storingen

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Hellevoetsluis

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in