Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Leerdam? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Leerdam

CV ketel storing laten oplossen in Leerdam? Mampaey!

Heeft uw CV ketel een storing in Leerdam? Het is belangrijk dat deze storing snel wordt opgelost. Een storing aan de CV ketel is namelijk erg vervelend, er komt geen warm water meer uit de kraan en de verwarming wordt niet meer warm. Daarom is het mogelijk om Mampaey 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Zo kan de storing aan uw CV ketel snel en effectief verholpen worden.

In veel gevallen is een storing gemakkelijk op te lossen en hoeft de CV ketel niet compleet vervangen te worden. Mampaey is dé CV installateur in Leerdam en omgeving. Hierdoor beschikken wij over de juiste kennis om de storing aan uw ketel goed op te lossen. Daarnaast geven we u graag advies om een storing aan uw CV ketel in de toekomst te voorkomen.

Het is mogelijk om uw storing te melden via onze website! Hierbij gaat het om niet urgente storingen. Heeft u een urgente storing in Leerdam en omgeving? Bel direct naar 078 – 652 24 22!

Hoe kan ik een CV ketel storing in Leerdam voorkomen?

Heeft u problemen met uw CV ketel? Dan is het belangrijk om eerst deze punten door te lopen:

  • Het is allereerst belangrijk om te controleren of de druk van de CV ketel klopt. Controleer of de druk klopt. De meter waarop u dit kan controleren kunt u meestal vinden in de badkamer of bij het toestel zelf. De druk moet 2 bar zijn. Bij een druk lager dan 1,3 bar functioneert uw CV ketel meestal niet meer. Bij onze tips kunt u vinden hoe u uw CV installatie moet bijvullen.
  • Controleer of de CV ketel is voorzien is van elektriciteit. Doen uw lichten het? Zo ja, controleer dan of er spanning op het stopcontact staat waar de stekker van de CV ketel inzit. Dit kunt u doen door de stekker van een ander elektrisch apparaat in het stopcontact te steken waar de CV ketel inzit.
  • Als er voldoende druk is en elektriciteit aanwezig dan kunt u nog proberen uw toestel te resetten met de resetknop op het toestel.

Wanneer de bovenstaande checklist er niet voor zorgt dat de storing is verholpen, dan kunt u de storing met de onderstaande button direct melden.

Hier uw storing melden

CV ketel storing in Leerdam gratis laten verhelpen met het onderhoudscontract

Wilt u ervan verzekert zijn dat uw CV ketel naar behoren blijft werken? Het is mogelijk om bij Mampaey een all-in onderhoudscontract. Met een klein bedrag per maand kunnen wij ervoor zorgen dat uw ketel optimaal functioneert. Toch last van een CV ketel storing in Leerdam? Bij bepaalde abonnementen wordt een storing gratis opgelost. Mampaey biedt u:

  • Tips
  • Snelle hulp bij storingen
  • Professionele oplossingen
  • Eerlijk advies
  • Onderhoudsabonnement op maat

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Leerdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in