Mampaey-icon-klantgericht
Klantgericht en efficiënt

Klantgericht en efficiënt

Verder lezen
Mampaey-icon-installatie
Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Verder lezen
Mampaey-icon-innovatief
Innovatieve werkwijze

Innovatieve werkwijze

Verder lezen
CV ketel storing in Naaldwijk? Mampaey biedt u direct de benodigde hulp!
Naaldwijk

CV ketel storing in Naaldwijk? Schakel dan direct Mampaey in!

Een CV-ketel storing in Naaldwijk? Schakel direct de specialisten van Mampaey in! De specialisten van Mampaey staan voor u klaar on de CV-ketel storing in Naaldwijk direct te verhelpen. Om een storing snel en effectief te verhelpen is Mampaey installatiebedrijven 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Een cv-ketel storing is erg vervelend. Dit betekent namelijk; dat de verwarming niet warm wordt en ook geen warm water uit de kraan komt. U hoeft niet gelijk uw CV-ketel te vervangen, wanneer er zich een storting bevindt. De meeste CV-ketel storingen kunnen verholpen worden. Wij beschikken als CV-installateur over alle kennis en ervaring om alle storingen in Naaldwijk op te lossen. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw eisen en wensen. Uiteraard wil Mampaey u ook tips geven om een storing aan uw CV-ketel te voorkomen.

Hier uw storing melden

Uw CV ketel storing in Naaldwijk melden bij Mampaey

U kunt uw CV-ketel storing in Naaldwijk op verschillende manieren bij Mampaey melden. U kunt het storingsformulier op onze website invullen en ook zijn wij telefonisch bereikbaar. Wij komen nog dezelfde dag langs, wanneer u uw storing voor 18:00 uur meldt. Na 18:00 uur komen wij zo snel mogelijk de dag erna langs. Is de CV-ketel storing in Naaldwijk gevaarlijk of een spoedeisende situatie? Dan komen wij natuurlijk direct naar u toe. Veiligheid staat immers voorop.

Hier uw storing melden

Een CV ketel storing in Naaldwijk verhelpen

Heeft u een storing in uw CV-ketel? Dan is het belangrijk om eerst het onderstaande te controleren:

  • Controleer of de CV-ketel is voorzien is van elektriciteit. Om dit te controleren, kijkt u of uw lichten het doen. Zo ja, controleer dan of er spanning op het stopcontact staat waar de stekker van de cv-ketel inzit. Dit kunt u doen door de stekker van een ander elektrisch apparaat in het stopcontact te steken waar de cv-ketel inzit.
  • Controleer of de druk klopt. Meestal kunt u de meter waarop u dit kan controleren in de badkamer vinden of bij het toestel zelf. De druk moet 2 bar zijn. Bij een druk lager dan 1,3 bar functioneert uw cv-ketel meestal niet meer. Bij de tips kunt u vinden hoe u uw cv-installatie moet bijvullen.
  • Controleer of er gas aanwezig is. Dit kunt u doen door te kijken of uw gasfornuis het doet. Als u geen gasfornuis heeft dan kunt u dit niet controleren.
  • Als er voldoende druk is, er is gas en elektriciteit aanwezig dan kunt u nog proberen uw toestel te resetten met de resetknop op het toestel.

Wanneer de bovenstaande lijst u niet heeft geholpen met het oplossen van de storing, kunt u de storing met de onderstaande button direct melden.

Hier uw storing melden

CV ketel storing in Naaldwijk gratis laten verhelpen met een abonnement

Mampaey biedt de mogelijkheid om speciale abonnementen af te sluiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld het All-in onderhoudscontract van uw cv-ketel. Doormiddel van een kleine bijdrage per maand zorgen wij ervoor dat uw CV-ketel optimaal blijft functioneren. Toch last van een CV-ketel storing in Naaldwijk? Bij bepaalde abonnementen wordt de storing gratige verholpen. Mampaey biedt u:

  • Eerlijk advies
  • Professionele oplossingen
  • Tips
  • Onderhoudsabonnement op maat
  • Snelle hulp bij storingen

Neem contact op

Mampaey logo
Mampaey

Stel uw vraag

CV ketel storing | Naaldwijk

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in